Hosszú Katinka (úszó) miért néz ki úgy, mint egy pasi?
Figyelt kérdés
Szeretem az úszást, követem az úszóeseményeket, Katinka a 2008-as pekingi olimpiáig nem így nézett ki. 2009 -től viszont folyamatosan átalakult pasivá. Nem bántásként, de ezt most nem tudom máshogy megfogalmazni.
Köszi a válaszokat!
2014. okt. 11. 09:21
1/5 anonim válasza:
Kemény súlyzós edzései is vannak, nem csak úszik. És mellé célzott étrend, amivel rengeteg zsírt leadott. A célja nem az, hogy másoknak bejöjjön külsőre.
2/5 anonim válasza:
A doppingnak vannak ilyen hatásai? Férfiasodás?
3/5 anonim válasza:
Ezt kérdezed? Persze, hogy vannak.
4/5 anonim válasza:
mert leadott 12 kiló zsírt így láthatóvá vált az izomzata.
azt nyilatkozta 2008 után alapjaiban változtatta meg az étrendjét.
5/5 anonim válasza:
Ha valaki emlékezne a régi NDK-s sportolónőkre; azok is ilyenek voltak.
Róluk kiderült "dopping"; de az semmit nem jelent, mert a Béres cseppben van egy ásványi só, ami miatt annak minősül, nem is szabad sportolónak szednie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!