Kezdőoldal » Sport, mozgás » Versenyek, olimpiák » Sebastian Vettel jó pasi?

Sebastian Vettel jó pasi?

Figyelt kérdés
2010. júl. 29. 22:47
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
Nekem nem jön be, inkább Webber.
2010. júl. 29. 22:54
 2/29 anonim ***** válasza:

szerintem cuki. Én ellenék vele..legalábbis a reklámban nagyon tetszik. nekem bejön a északi típus.

18/L

2010. júl. 29. 22:59
 3/29 anonim ***** válasza:
Német. Mitől lenne északi? :D
2010. júl. 29. 23:05
 4/29 anonim ***** válasza:
nem azt mondtam, hogy északi, csak úgy néz ki. Szöszi, fehér bőrű, kék szemű. Am most néztem róla több képet, azokon annyira nem tetszett, viszont a reklámban tényleg helyes!
2010. júl. 29. 23:14
 5/29 anonim válasza:
Szerintem nem. Túl nyálas. Jobban szeretem, ha valaki férfias.
2010. júl. 29. 23:16
 6/29 anonim ***** válasza:
A németek tipikus szőkék és kékszeműek, ő meg pont olyan. Ez olyan, mintha egy roma származásúra azt mondanád, hogy tetszik mert spanyol típus :D Azért barna, mert roma és köze sincs a spanyolokhoz.
2010. júl. 29. 23:17
 7/29 anonim ***** válasza:
a svédek, a norvégok, a finnek, és a németek általában szőkék, kék szeműek és fehér bőrűek. Pont erre találták ki az "északi TÍPUS" jelzőt, nem azért, mert északon laknak, és ebbe a németek is beletartoznak. De a németek között is van bőven barna, ezért nem lehet azt mondani, német típusú, mert ilyen nincs, és amúgy is, a népek általában nagyon kevertek, nem lehet rámondani egy népre, hogy szőke vagy barna, vagy vörös. Oké, vannak speciális esetek, pl négerek, vagy japánok. De nem fogod tudni megkülönböztetni, hogy most japán, vagy kínai, vagy koreai, ezért mondod rá, hogy "ferdeszemű", nem azt, hogy kínai. Na mindegy, én nem tudom, hogy ez neked miért volt ennyire fontos, hogy beleköss..inkább nézz utána a dolgoknak.
2010. júl. 29. 23:25
 8/29 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező, és szerinted az?:)
2010. júl. 30. 00:14
 9/29 anonim ***** válasza:
Jó versenyző,de testileg,arcilag egy kisfiú,nem pasi.Egyáltalán nem jóképű.Bár a siker mindenkit széppé tesz,igaz kérdező?
2010. júl. 30. 00:19
 10/29 anonim ***** válasza:
Szerintem jó pasi!!!
2010. júl. 30. 09:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!