Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mit sportoljak a barátommal?

Doriikaa02 kérdése:

Mit sportoljak a barátommal?

Figyelt kérdés
A barátommal régóta tervezzük, hogy el kéne járjunk közösen sportolni valamit de nem tudjuk, hogy mit?! Valami olyat szeretnénk, ami nem túl drága és vagy együtt kéne dolgozzunk a nyerés érdekében vagy egymás ellen kell versenyeznünk és persze a legfontosabb, hogy jól érezzük magunkat közben. Szóval légyszi mondjatok ilyen páros sportokat, lehetőleg labdajáték legyen de bármilyen ötletet szívesen várok!

2014. szept. 9. 15:51
 1/6 anonim ***** válasza:

ez mind szép és jó, de hogy került a testépítésbe?:D

menjetek el kondiba, versenyezzetek ki nyom többet fekve.. vagy ki csinál meg több swinget kettlebellel.. mást nem tudok, aminek köze lenne ehhez a kategóriához xd

2014. szept. 9. 15:54
 2/6 A kérdező kommentje:
azért ebben a kategóriában van mert a sporton belül kellett választani és te mit választottál volna rá? kerékpározás,labdajáték esetleg extrém sport?
2014. szept. 9. 16:17
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Én az egyéb kérdéseket választottam volna. :)

De a kérdésre visszatérve: szerintem a futás az jó lenne nektek. Olcsó, együtt csináljátok és tudtok versenyezni is.

2014. szept. 9. 16:48
 4/6 anonim ***** válasza:
Szerintem táncoljatok valamit. Versenyezni lány és fiú között nincs sok értelme szerintem.
2014. szept. 9. 17:19
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

a kettlebell edzés nem lenne butaság.

edző haverom mesélte,hogy múltkor csináltak egy 1000 swing-es edzést és egy csaj nyerte 42 perc alatt megcsinálta.

de ez a jól érezzük magunkat közben kitétel,hogy jön ide?

amíg meg nem edződsz egyáltalán nem fogod jól érzeni magad egy rendes edzés alatt sem,mert az életedért és a levegőért fogsz küzdeni.

az edzés komoly célokat kell szolgáljon és szerintem nem sokan edzenének együtt olyanokkal,akik bohóckodni jönnek le és párkapcsolati terápiának fogják fel az edzést.

az edzés célja az önfejlesztés a fejlődés,vagy olyan képességek megszerzésére irányuló törekvés,mint a közelharc megtanulása mondjuk.

ezért a nektek való sportág az a tollaslabda a parkolóban:)

2014. szept. 10. 00:33
 6/6 A kérdező kommentje:
koszonom tisztaban vagyok az edzes fogalmaval ugyanis 8 evig roplabdaztam, fel eve hagytam abba egeszsegugyi okok miatt. 😉
2014. szept. 10. 21:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!