Mit sportoljak, hogy így nézzek ki?
Az alkatom meg van hozzá, nem vagyok csontsovány, formás vagyok, de vékony (a lábam se piszkafa, mer alacsony vagyok). Izmosítok jelenleg heti 2x úszom, meg biciklizek,néha kocogok (azt annyira nem szeretek) kezdek feszesedni! De nemtudom hogy lehet elérni ilyen szép kicsit kockás hasat, és izmos feszes testet? Torna + kaja? Mit egyek, mit ne? Ha tudtok tanácsokat adni megköszönném:):*
Súlyzós edzés és megfelelő diéta. Bár a csajnál gondolom nem kis tényező a genetika se! Főleg guggolás és kitörés növelik a fenékizmot, kvázi nagyobb, izmosabb, kerekebb lesz tőle a fenék.
Sárga kapszulát olvasd el (google, body.builder.hu , android market) és onnan megtudod hogyan kell edzeni és táplálkozni.
Ilyen összetákolt edzéssel soha.
Úszás ehhez nem elég,hatalmas hátad meg akkor lenne ha 10 éve úsznál versenyszerűen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!