Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mit sportoljak, hogy így...

Mit sportoljak, hogy így nézzek ki?

Figyelt kérdés

[link]

Az alkatom meg van hozzá, nem vagyok csontsovány, formás vagyok, de vékony (a lábam se piszkafa, mer alacsony vagyok). Izmosítok jelenleg heti 2x úszom, meg biciklizek,néha kocogok (azt annyira nem szeretek) kezdek feszesedni! De nemtudom hogy lehet elérni ilyen szép kicsit kockás hasat, és izmos feszes testet? Torna + kaja? Mit egyek, mit ne? Ha tudtok tanácsokat adni megköszönném:):*

2014. márc. 26. 19:47
 1/7 anonim ***** válasza:
Kondi. Az úszás jó dolog, de ha komolyabban csinálod, akkor széles vállad és platóhátad lesz tőle, ami annyira nem szép látvány egy csajon.
2014. márc. 26. 19:51
 2/7 anonim ***** válasza:

Súlyzós edzés és megfelelő diéta. Bár a csajnál gondolom nem kis tényező a genetika se! Főleg guggolás és kitörés növelik a fenékizmot, kvázi nagyobb, izmosabb, kerekebb lesz tőle a fenék.

Sárga kapszulát olvasd el (google, body.builder.hu , android market) és onnan megtudod hogyan kell edzeni és táplálkozni.

2014. márc. 26. 19:52
 3/7 A kérdező kommentje:
de csak heti 2x úszom, mer jó a hátamra, meg érzem, hogy feszesedett a popsim is és a lábam. de ennyitől nem lesz lapáthátam ugye?:/
2014. márc. 26. 19:55
 4/7 A kérdező kommentje:
vagyis széles vállam.:D oké, guggolások..kondi sárga kapszula, még valami?!
2014. márc. 26. 19:56
 5/7 anonim ***** válasza:

Ilyen összetákolt edzéssel soha.

Úszás ehhez nem elég,hatalmas hátad meg akkor lenne ha 10 éve úsznál versenyszerűen

2014. márc. 26. 20:19
 6/7 anonim ***** válasza:
2014. márc. 26. 20:38
 7/7 anonim válasza:
Ha elérted, írj. Hivatalos vagy egy randira:D
2014. márc. 27. 00:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!