Kezdőoldal » Sport, mozgás » Versenyek, olimpiák » Szerintetek Szirotkin fogja...

Szerintetek Szirotkin fogja bírni az F1-et?

Figyelt kérdés

2013. aug. 23. 13:33
 1/8 MrPifta ***** válasza:
WSR-t is bírja, akkor F1-et is fogja.
2013. aug. 23. 16:27
 2/8 anonim ***** válasza:
Szirotkin is egy újabb befizetett versenyző mint Gutierrez.Kár hogy Kobát az ilyenek miatt nem láthatjuk.Ha már mindképpen orosz pilótát akarnak akkor miért nem ültetik be Petrovot? Jövőre Gutierrez-Szirotkin a Sauberben áááááhh...Szomorú hogy ilyen szintre jutott az F1.:(
2013. aug. 23. 16:34
 3/8 anonim ***** válasza:
0%
mert koba nem volt befizetve mi? a csávó egy nulla volt eredmény szintén nulla. ameddig a japók tejeltek addig volt helye.
2013. aug. 23. 19:30
 4/8 anonim ***** válasza:
A csávó egy nulla? Ja,mégis tudott egy Sauberrel dobogót szerezni.Pedig milyen jó lett volna egy Koba-Hulk páros. :/De hát a pénz nagy úr. Szirotkinnak köszönhetően legalább megmenekül a Sauber.Bár nekem egyáltalán nem szimpatikus ez a hulladék...
2013. aug. 23. 23:15
 5/8 MrPifta ***** válasza:
továbbá azt nyilatkozta, hogy ha a Toyota nem menti meg 2009 végén, akkor vissza kellett volna mennie Japánba halat árulni, mert a versenyzésre már nem maradt több pénze. Volt 2 futama bizonyítani,meg is tette, erre figyelt fel a Sauber. Nekem a kedvencem volt.
2013. aug. 24. 11:58
 6/8 anonim ***** válasza:
Én is kedveltem.Remélem jövőre visszatér pl.a Lotusba vagy Force Indiaba. :)
2013. aug. 24. 16:59
 7/8 anonim válasza:
Szirotkin nem egy Raikkönen. Nagy tehetségnek tartják, de túl korai neki bemutatkozni. Még F1-es kocsit se vezetett. Így nem lehet megmondani miként fog alkalmazkodni az új körülményekhez. 2014-es szabályváltozások majd lehet ő malmára hajtják a vizet és egyből berobban a köztudatba, de az is lehet hogy 107%-ot se üti meg majd. Nem lehet előre megmondani. Minden versenyzőben ott rejlik a győztes de nem mindig tudja kihozni. Egyesek csak örök ígéretek maradnak, beleszürkülnek a mezőnybe és 3-4 év után kip_csázzák őket.
2013. aug. 25. 19:00
 8/8 anonim ***** válasza:

Gondoljunk csak arra, hogy egy 18 éves srác egy nem túl gyors autót néha behoz a top 10-be.

Hülkenberget a Ferrarival is összeharangozták ugyan ezek miatt, pedig jóval idősebb, már pedig egy csapat egy tehetséges pilótával szeret hosszútávra tervezni.

De persze lehet, hogy Karthikeyan szintet sem üti meg, de ezt az eddig mutatottak alapján nem hiszem.

2013. aug. 27. 15:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!