Hangfelvételem van egy "dopping ügyről". Ti csinálnátok valamit?
Használj ip elrejtő programokat amikor felrakod. Inkább tárhelyekre rakjad, ne youtube-ra.
Nem hiszem, hogy a blikken kívül ezért fizetne valaki. A magyar sportban ezeket inkább elmaszatolják. A sportorvos pont hut érdekelné meghallgatásra, nem kizárt publikálásra is (ki tudja mi van a felvételen), de nem fizetnének.
Micsoda egy vamzer gyík vagy... -.-
Ha már be akarsz mártani valakit, legalább legyen tököd.
Amikor fejestől hallom, hogy 30-80 millió egy-egy sportoló doppingja ami csak állami pénzből mehet (nincs semmilyen bizonyítékom így bejelentési kötelezettségem sem, jegyzem meg zárójelben), közben nincs pénz képzett (tehát jelenleg nem létező!) dietetikusokra az élsportban, akkor kinyílik a bicska a zsebemben. Talán egy botrány javítana ezen, én nem sajnálnám.
Tanulságos cikk, rágooglizható:
Korrupció? Vagy ez az élsportolóink szakmai támogatása?
kisfiam, te itt kemény témát pendítettél meg...de finoman elszúrtad, mert már a neten van.
ha igaz, valószínűleg az ip címet bemérik, aztán gyerekjáték minden.
tekintve hogy júliustól ez bűncselekmény, és nem is enyhe, te meg itt olimpikonok doppingolásáról irkálsz...jobban tetted volna ha inkább tv zel, és nem írod ki.
de most már viseld a felelősséget, ha lesz vmi bonyodalom belőle.
Amúgy szerintem ez egy kamu kérdés, nagyon unatkozik a kérdező, és próbálja hergelni az itt lévőket.
Sunyi próbálkozás volt:)
T A
ezért is írtam h kamu, főleg h írta, most múlt 18 éves.
bár írni sok mindent lehet, nagyon úgy látszik, csak provokálós kérdés, semmi több!
Anyadekrol nem csinalsz hangfelvetelt az esti hancurrol? Milyen ember vagy te? Es ha mar van egy ilyen anyagod, akkor miert osztod meg a nagykozonseggel? Mi hasznod van ebbol? Vagy csak megmutattad, hogy milyen ember vagy?
Te egesz eletedben egy ilyen kukucskalo, hallgatozo es az informaciokkal visszaelo genny leszel. Remelem nem leszunk soha szomszedok.
Nem kellene reszt venned valami termeszeti katasztrofaban? Sokat segitenel a fold, emberi lakossaganak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!