Ugye elveszik a kínaiak érmeit?
Hát én nem tudom, hogy tényleg használnak-e valamit. De az igaz, hogy nagyon sok sportóló közül válogathatnak az olimpiára
Amúgy tegnap a női vizilabda meccsen ugye nem csak én éreztem úgy, hogy a bírok kicsit ellenünk fújtak?
kicsit rasszisták vagyunk ma reggel?
minden élsportoló doppingol, ha meg nem akkor nem nyer. erről szól a versenysport. ezért vennék el az érmeket?
csak vanank tiltott doppingszerek.
Engem teganpa koreai birkozó húzott fel, Lőrinczcel, meg nem értem, hogy lehetett egyből hason, addig simán nyer időt, befeszíteni magát, aztán erőlködhet szerencsétlen másik, ahogy akar...
Nah mindegy, így is jobban állunk érmek tektintetében, mint 4 éve
minden dopping szer tilott lehetne.. de a sport arról szól, hogy mindenképp győzni kell. az emberi test határait pedig gyógyszerekkel lehet tágítani, persze megfelelő egészségkárosodásért cserébe.
a magyaroknak kevésbé van pénzük az új és eddig be nem tiltott szerekre, a gazdagabbaknak olyan lehetőségeik vannak amik vagy jobbak, vagy még nem tiltottak (mint a drog piacon, van egy tiltólista, pár molekulával eltérő anyag még "legális", elvileg)
azért egy kicsit az is érdekes,hogy a 16 éves "húgyos" leányzó jobb 50 métert úszott,mint az azonos úszásnemben a férfi,aki már többször megnyerte azt a számot (nem jut eszembe h melyik úszás,nem akarok hülyeséget írni) valami biztos lesz a vérében vagy a vizeletében.ami tiltott vagy az lesz a jövőben.
a korábban leadott mintákat is ellenőrzik,az egyik magyar atléta azért nem indulhatott el,mert asszem 2004-ben leadott mintájával nem volt rendbe valami.e
400 vegyesen volt,az utolsó hossz:
Rayen Lochte: 29:10
Je Siven: 28.93
Azért furcsa.....nagyon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!