13 éves vagyok és szeptembertől szertornázok. Lehetek-e európa esetleg világ bajnok?
Figyelt kérdés
Nagyon sokat számítana,mert szertorna edző szeretnék lenni.2013. júl. 22. 10:18
71/115 A kérdező kommentje:
Csak kíváncsi vagyok ki ír igent :DD
2013. júl. 27. 20:17
72/115 anonim válasza:
Gondolom az aki nem is tudja mi az a szertorna...-.-
73/115 A kérdező kommentje:
Dehogynem biztos tudják,jaj istenem,de szánalmas vagy -.-
2013. júl. 28. 11:00
74/115 anonim válasza:
Már bocsi, de itt nem én vagyok a szánalmas. Te nem tudsz reálisan gondolkozni...meg a maradék 2 ember aki azt írta hogy kijuthatsz. Fogd már fel végre hogy esélyed sincs!! Legalábbis ennél a sportnál biztos! Ha ismernéd a szertornát, szerintem ez a kérdés fel sem merült volna benned. Kivéve ha csak nem egy hisztis p*csa vagy aki mindent megkap amit csak szeretne...-.-
75/115 anonim válasza:
De ő egy hisztis p*csa, aki mindig mindent meg akar szerezni magának és fogalma sincs, hogy mi az a szertorna egyáltalán! :D De sajna ez most nem fog menni, inkább babázz kicsit 13 évesen! :)
76/115 A kérdező kommentje:
Nagyon vicces voltál.......Ja mégsem ;) Menj vissza anyucikádba
2013. júl. 28. 14:02
77/115 anonim válasza:
Téged kéne jól elverni, ha ezt a szüleid látnák, amit te itt művelsz, meg ahogy beszélsz... Kriminális! Szégyen vagy!
78/115 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen ezt bóknak vettem! :))
2013. júl. 28. 14:25
79/115 anonim válasza:
De legalább már kiderült, hogy tényleg nem vagy 100-as. Ugyanis eddig egy mondatra nem tudtál értelmesen válaszolni. Bár ilyen felfogással én sem tudnék. Menj vissza te az anyuciba, és kérdezd meg tőle még egyszer, hátha most igazat mondd.
80/115 A kérdező kommentje:
De vicces voltál.Ja pofádat befogtad és mi jogod,hogy rám azt mondjad,hogy nem vagyok normális -.- Nyomorék
2013. júl. 28. 14:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!