13 éves vagyok és szeptembertől szertornázok. Lehetek-e európa esetleg világ bajnok?
Figyelt kérdés
Nagyon sokat számítana,mert szertorna edző szeretnék lenni.2013. júl. 22. 10:18
111/115 anonim válasza:
szia en most lattam a kerdesed es a tobbiekkel kell egyetertenem hogy eb vb gyozelemre nincs eselyed sajna...csak kivancsisagbol hogy all a felkeszulesed?
112/115 anonim válasza:
Szia ugyan abban a cipöben jàrunk csak én 11 eves vagyok és nem tudom hol kezdhetnék el szertornàzni.. És engem is lehurognak pedig otthon napi 3-4 óràt hétvégén 5-6 óràt edzek.... De senki sem értmeg. Megakarnàm kérdezni high temelyik vàrosban tornàzol?
113/115 anonim válasza:
Sajnálom, hogy csak a szád volt nagy és nem drukkolhatunk neked most Rióban..
114/115 anonim válasza:
Hiába a sportló az, aki edz, egy olimpiai részvétel nem csak magán a sportolón múlik. Tudom, ezt egy teljesen laikus személy számára nem lehet ésszel felérni.
A lényeg, hogy teljes ostobaság valakit számon kérni: "mer mé nincs ott Rióba"
115/115 anonim válasza:
Gondolom nagy europa bajnok lett beloled:DDDDD siralmas amit itt lemuveltel komolyan mondom, ahhoz hogy bajnok legyel egy olyan sportban mint a szertorna, ahhoz eloszor is embernek kell lenni!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!