Miért nem tudják az alonsosok elfogadni, hogy Vettel a bajnok?
Egyszerűen nem értem, hogy mi ebben olyan nehéz. El kéne fogadni, hogy ő szerezte a legtöbb pontot, tehát övé a bajnoki cím, és megérdemelten az övé. A sárga zászlós hülyeségeket már tisztázták: MINDEN ELŐZÉSE SZABÁLYOS VOLT!
Mi ez, hogy hátszele van Vettelnek, meg mindig neki kedveznek? Az egyetlen csapat, akinek itt hátszele van, az a Ferrari. Nekik bizony mindent szabad, míg Vettelt minden kis hülyeségért megbüntetik mindig.
Mi alapján mondják, hogy Alonso jobban megérdemelte volna? Vagy hogy Vettelnek szerencséje volt? Szerintem Vettel legalább 40 pontott dobott idén balszerencse miatt, míg ez Alonsonál kb. 15 pont (a Belga rajt), emellett Alonso mindig profitált Vettel vagy épp Hamilton problémáin.
Nagy nagy csoda, hogy az utolsó versenyig ki tudta húzni Alonso, de a hihetetlen szerencsesorozata elhagyta a végére. Szerintem a fanjai örülhetnének, hogy egyáltalán esélye volt a vb. címre.
El Greco is tuti Nyalonso fan...
Egyszerűen jobb volt a RedBull mint a héderező, nagyotmondó, nagyképű ferka.
Alonso más autókkal lehet nagyobb esélyel nyerne... A ferka nagyon hányaveti banda lett sokszor hallani ahogy Fernando oltja őket keményen, mert megint csak hédereztek meg csak a pofájuk járt.
"Newey mindig egy szuperautót tervez,vagy páncéltankot(Brazília)"
nem kötözködni akarok de ez egy technikai sport és azért nem mindegy milyen az autó.
aki pedig a jobb autót készíti azé a siker. Egy boxolót sem piszkálunk azért mert jobban sikerült a formaidőzítés vagy a felkészülés.
"Hát,azért nem fogadják(uk)el nehezen,mert bosszantó,hogy Newey mindig egy szuperautót tervez,vagy páncéltankot(Brazília)"
És ezért Vettel a hibás? Rohadjon meg a szemétláda, hogy nem egy HRT-vel lett bajnok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!