Kezdőoldal » Sport, mozgás » Versenyek, olimpiák » 13 éves vagyok és szeptembertő...

13 éves vagyok és szeptembertől szertornázok. Lehetek-e európa esetleg világ bajnok?

Figyelt kérdés
Nagyon sokat számítana,mert szertorna edző szeretnék lenni.

2013. júl. 22. 10:18
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/115 A kérdező kommentje:
De szánalmasok egyben féltékenyek vagytok,fú most azt hiszitek,hogy k.vára menők vagytok,hogy nekem itt pofáztok,hogy sosem leszel bajnok! Tiszta szánalom! -.-" Téged meg a szüleidet is sajnálom
2013. júl. 22. 16:43
 22/115 anonim ***** válasza:
96%

Na figyelj ide kispofa! Nagyokat nevettem miközben olvastam az írásaidat, hogy majd te EB-t meg VB-t fogsz nyerni és ezt teljes magabiztossággal kijelentetted. :D Kezdjük ott, hogy te MEGKÉRDEZTED hogy nyerhetsz-e, mi meg válaszoltunk szépen, kulturáltan, hogy sajnos nem, mert már ahhoz ilyen idősen magyar bajnoknak kéne lenned. És te meg még csak kezdő vagy! Az ilyen tehetséges bajnokok már pici, ovis korukban keményen edzettek, te meg még akkor csak barbiztál nyuszifül. Kb. most tartasz ott, ahol a világbajnokok, a "profik" 3-4-5 évesen! Szóval mi ezt szépen megválaszoltuk neked és hogy a jó francba jössz te ahhoz, hogy beugatsz nekünk? /elnézést a jónéptől a hangnemért, de már nagyon felidegelt/ Kérdeztél és mi válaszoltunk. Neked mi alapon áll fentebb? Mi? Gratulálok anyucidnak, hogy ő is szertornázott és ezt nem tisztázta veled, hogy késő bánat picinyem. Egy kis GERINCET is nevelhetett volna beléd! A szertorna egy gyönyörű, nemes sport! Neked nem való, mert nagyon sok alázat kell hozzá, amit már 3 évesen megtanulnak és te még 13 évesen is egy kis hisztis 3,14csa vagy! Köszönöm, hogy elmondhattam ezt neked! További szép napot kívánok és eredményes szereplést! :)

Ui.: 8 éves szertornatapasztalattal rendelkező hölgyemény vagyok :)

2013. júl. 22. 18:57
 23/115 A kérdező kommentje:
Azt szokták mondani erre,hogy amelyik kutya ugat az nem harap,úgyhogy ne ugassál és ne hívjál p.csának,mert úgy feljelentelek,hogy csak majd nézni fogsz és beléd nevelhettek volna gerincet :DD Csak interneten tudsz ugatni,kíváncsi vagyok,hogy ilyen lehetsz az életben,lehet,hogy még pofázni sem tudsz :P Úgyhogy kuss legyen
2013. júl. 22. 19:07
 24/115 anonim ***** válasza:
94%
Najó, ez eddig a leghumorosabb! :D :D Ugye tisztában vagy vele, hogyha bemész a rendőrségre/bíróságra ezzel, hogy "Bácsi, bácsi, a csúnya internetes néni 3,14csának nevezett, tessék megbüntetni!" körberöhögnek? :D :D Aranyos vagy drágaság. Igazság szerint tudok harapni, nagyon is, de nincs kedvem, mert a 13 éves hisztis lányok nem finomak! ;D És szerintem kérjél apudtól 2 jó nagy atyai pofont, mert csúnya a szád! :)
2013. júl. 22. 19:13
 25/115 A kérdező kommentje:
Pofád lapos,te idióta p.a! Ne itt ugassál keress más csontot
2013. júl. 22. 19:16
 26/115 anonim ***** válasza:
76%
Nyugi cicus, szerintem ez nem méltó egy szertornászhoz! :D Jaaaaa, hogy te nem vagy az, naigen, az már más tészta. :D :D :D De tudod mit, én is körberöhöglek! :D Amúgy meg ezt szerintem anyádnak mondogasd mert engem nem nagyon érdekel. :D
2013. júl. 22. 19:20
 27/115 A kérdező kommentje:
Te rendelkezel 8 év szertorna tapasztalattal állítólag,bár szerintem hazudni nagyon csúnya dolog :DDD xĐ
2013. júl. 22. 19:22
 28/115 anonim ***** válasza:
94%
Képzeld el, drágám, igen, rendelkezem 8 év szertorna tapasztalattal, de miért pont egy ilyen kis elkényeztetett lánynak bizonygassam ezt? :D :D
2013. júl. 22. 19:31
 29/115 A kérdező kommentje:
Hát akkor nem így beszélnél :P
2013. júl. 22. 20:17
 30/115 anonim ***** válasza:
Hanem hogy? Ne te mondd már meg... :D Táncsak nem egy pszichológus "is" elveszett benned a "naaaagy szertornász" mellett? :D :D
2013. júl. 22. 20:33
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!