13 éves vagyok és szeptembertől szertornázok. Lehetek-e európa esetleg világ bajnok?
Figyelt kérdés
Nagyon sokat számítana,mert szertorna edző szeretnék lenni.2013. júl. 22. 10:18
61/115 A kérdező kommentje:
Voltam több szeren is a felemás korlátból a csavart simán megcsinálom gerendán az ugrást és a tripla szaltót le a talajra is simán még megcsinálom
2013. júl. 26. 14:00
62/115 anonim válasza:
Korláton a csavar alatt a kelepforgást érted? Nem szeretnélek elszomorítani, de ez még nem sok. Bár azt nem értem, hogy lehet gerendáról triplaszaltózni. De te biztos tudod.
63/115 A kérdező kommentje:
Bocsánat én tévedtem,sima szaltót le a talajra :) De ne szóljál be,itt még alapokat tanulunk,nem Böczögő Dorinák akarunk lenni -.-
2013. júl. 26. 20:48
64/115 anonim válasza:
Akkor meg miért gondolod, hogy nyerhetsz EBt vagy VBt?! :D Ahhoz picit előbb kellett volna kezdeni a tornát, nem gondolod?
65/115 A kérdező kommentje:
NEM gondolom,mert még simán nyerhetek EB-t VB-t
2013. júl. 27. 09:57
66/115 anonim válasza:
Akkor mi a jó életnek tetted fel ezt a kérdést te h*lye p*csa? Ha ennyire magabiztos vagy? De persze ez csak egy álom marad picinyem! ;D
67/115 A kérdező kommentje:
Szegény milyen beteg istenem! ;D Gyógyóházban a helyed :DD ;) :')
2013. júl. 27. 17:24
68/115 anonim válasza:
Szerintem inkább neked van ott a helyed...ha visszaolvasod a válaszaidat talán rájössz hogy ki is a hülye.
69/115 A kérdező kommentje:
Még mindig te ;)
2013. júl. 27. 18:59
70/115 anonim válasza:
ha te eltökélted, hogy már csak azért is kijutsz, akkor meg minek a kérdés?!
amúgy esélyed sincs...rengetegen leírták előttem, hogy miért.szállj magadba. és fogadd el, hogy NEM
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!