legjobb pilóta,és a legjobb csapat! ebből csak jó lehet:)
én már 5éve surkolok alonsonak,és szeretem őt,figyelemmel kisérem a vele történteket,és egyáltalán nem nagyképű.. hanem egy nagyon inteligens,kedves,udvarias ember... !
Alonso undorító 1 ember....azt elismerem, hogy tud vezetni de mint embert gyűlölöm.
Gondoljunk csak vissza a tavaly előtti idényre.
Mikor egymás után nyert 4x-er úgy, hogy kiestek előtte meg motorhiba és akkor ott mutogatta az ujjaival hogy NÉGY!
Érdekes mikor utána meg el lett verve kb 6x-or nem mutogatta, hogy HAT!-xor elvertek!
Mér kell megóvni pl a Mclaren-t?
Mert van eszük és kitudnak találni olyat amit a Ferrari nem? Ezért inkább óvjuk meg mert mi hülyék vagyunk ahhoz, hogy v.mi jót kitaláljunk. Szóval vagy Copy vagy óvás...ennyi. Alosno ^^
Az utolsónak üzenem. Te mindent leírtál magadról, a viselkedésed és stilusod alapján magadat írtad le nem pedig Alonso t. Miért mert neked nem tetszik ezért ne örüljön?
Ezért hívják technikai sportnak, mert nem csak a pilótán múlik. Azon meg csak nevettem, mikor írtad, hogy hányat nyert és mutogatta, hát jóhogy büszke rá. Ez most olyan mintha azt írtad volna, hogy suminak miért van 7 csillag a sisakján, ha az utolsó 2 évet elvette alonso tőle? És hogy miért nem rakott 2 fekete csillagot oda...
Félre ne értség szeretem sumit is, de most hirtelen ez jutott eszembe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!