Kezdőoldal » Sport, mozgás » Versenyek, olimpiák » Alonso a Ferrariba Szerinted...

Alonso a Ferrariba Szerinted illik a Ferrarihoz?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

2009. okt. 2. 11:12
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Illik, nem illik, így is úgy is ott lesz.
2009. okt. 2. 11:57
 2/13 anonim válasza:
0%

majd kiderül. de ilyen témában inkább www.formula.hu

van fórum is!

2009. okt. 2. 12:01
 3/13 anonim válasza:
Arra én is kiváncsi leszek.Imádom Alonsót,de utálom a Ferrarit.
2009. okt. 2. 12:24
 4/13 anonim ***** válasza:

12:24!

Ezzel én is így vagyok:)

2009. okt. 2. 12:48
 5/13 anonim válasza:
szerintem Alonso egy nagyon jó pilóta, a Ferrari meg a legjobb csapat, szóval kíváncsian várom. :)
2009. okt. 2. 12:58
 6/13 anonim válasza:
Egyetértek a az előttem hozzászólóval. Nagyon szeretem Alonso-t szóval a legjobbakat neki és remélem megint sok győzelmét végig nézhetem. =)
2009. okt. 2. 13:39
 7/13 anonim ***** válasza:
54%
eleve a forma-1hez sem illik, de inkább semmilyen sporthoz, mert akkora arca van, hogy az már majdnem Kanye West.
2009. okt. 2. 13:39
 8/13 anonim ***** válasza:
55%
szerintem egy ritka nagyképű pasas ezért volt a jó a Renault-nál, mert Briatore is az. de nem hinném, hogy a Ferrarihoz illik.
2009. okt. 2. 14:21
 9/13 anonim ***** válasza:

Nem tudom, hogy illik-e a Ferrerihoz, de a vezetők úgy gondolják, hogy igen. Talán tényleg jobban fog illeni Raikkonennél, mert a szurkolók 2007 előtt, egy ugyanilyen nagyképernyős fazonnak szurkoltak. És a ferrari ezt akarja újra. Győzelem mindenáron, mégha a csapattársat kell rosszabb helyzetbe hozni is miatta. Ebben hasonló a múltja Schumachernek és Alonsónak. Csak azt sajnálom, hogy Massa nem lesz 100%-os formában a balesete miatt, így nem derül ki, hogy mit tud igazán a spanyol.

Remélem Raikkonen visszamegy a Mclarenhez és szarrá verik a Ferrarit Hamiltonnal. (bocs az elragadtatásért)

2009. okt. 4. 22:50
 10/13 anonim ***** válasza:
én azt olvastam az f1csatorna.hu-n,hogy nehezebb lesz neki meg Felipének
2009. dec. 3. 06:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!