Egy hétre hány kg csirkemellet illik venni?
Nincsenek 3 ajtós szekrény álmaim, inkább legfelejebb maximum olyan 50 cent féle test, sőt még olyan sem. Inkább az izléses és diszkrét fajta :'-D
A testem emgvan hozzá: széles váll, erős csontozat, 190 centi magasság - szóval alapjáraton úgy nézek ki mintha gyúrnék, de pusztán a testi adottság és genetikának köszönhetem ezt. Valójában azonban el vagyok hízva. Lóg egy kicsit a csöcsöm és egy cseppet nagy a hasam. Szeptember óta kondizok, csak az étkezés nem teljesen megfelelő. Ezért inkább ezt a 3 hónapot, amolyan erősítő-ként lehetne felfogni, természetesen sok fölöslgeses kaját nem bevéve. Anyum főztje sok szép hússal felturbózva, tojások literszámra, stb...
Szóval legyetek szivesek, nem a kérdéstől eltérő válaszokat adni, de tanácsokat szivesen várok. Ti hány kg-ot vesztek?
nem értem miért kell mások menyiségét számon tartani.
annyit veszel amennyit akarsz,fagyasztóban elég sokáig eláll.
a kajádat meg rakd rendbe,legyen étrended és akkor majd tudod hogy menyit is vásárolj.
remélem a bodybuilderen az alapismereteket már át nyálaztad.
ja amúgy tök mindegy hogy most 50cent testű akarsz lenni vagy 70cent vagy akár 10dollár az mindegy,tömegnövelő étrend kell és jó edzés
ennyi
50is azt csinálta csak gondolom ő leszarta az egészségét és koxot is tolt hogy minél hamarabb meglegyen./most biztos viagrát tol az öcskös/
TOMAtm jól van tudom hogy te tolod nem is érdekel,te biztos jól is csinálod mert értesz hozzá a régi írásaid alapján de 50 ről ezt valahogy nem tudom elképzelni mert kb. azon a szinten van mint a sittesek /mondjuk az is volt/
és nem hiszem hogy normálisan szedte.
ezért írtam azt amit.
Nem irtam h bárki is kokszoljon,sőt nem biztatok rá senkit,csak azt irtam h kissé fel van fújva ez a dolog....
am meg a legtöbb ember teljesen faján eledzeget évekig bármi kieg nélkül.a fodrászom pl múltkor azt ecsetelte h a fia azt mondta neki h vegyen neki proteint mert attól jobban fejlődik,erre lekiabálta h nemfog felállni a kukija tőle...nem mondtam neki semmit,szép csendben megjegyeztem magamban hogy ennyi eszed van drága.
a tojásos - liter dolog egy szójáték volt csak. írásban nem úgy érződik mint szóban :-)
mondjuk én nem votlam világos:
hogy ti mennyit vesztek egy héten. hány kg-ot és hány foritn megy rá összesen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!