Mennyit illik egy átlagos 18 évesnek futnia 1500 méteren?
Nem versenyzőről van szó, hanem egy átlagos teljesítményű, korának megfelelő erőnlétben levő személyről.
Na és egy 13-14 évesnek?
az igazság a kettő között van úgy néz ki
3250ért 4-est kaptál, lehet csalnak az emlékeid vagy szadista volt a tanár, nálunk az igazolt hosszútávfutók futottak 3300-3400-at, igaz nem hányták össze magukat utána, mint én a 3000-el
Ha én tesitanár lennék és amire már azt mondanám, hogy jó.
13-14 éves (fiú) 6:00
(lány) 6:30
18 éves (fiú) 5:40
(lány) 6:10
A világrekord férfiaknál 3:26, nőknél 3:50 valamennyi Tehát ezekkel az időkkel, tényleg nem profi versenyzők idejét írtam le, de ha az illető, lefutja az adott idők alatt, az már általánosságban jónak mondható.
Teahát ha valaki nem 200 kiló, meg nem 90 éves, akkor azért nyilván illik megütni egy szintet, igaz, aki szívbeteg vagy akármi baja van nyilván nem tehet róla, de attól még ugyan úgy hulla gyenge teljesítmény 1500 métert mondjuk 10 perc környékén lefutni, mert akkor mi lesz az emberrel később..... én tisztességesen utoljára 3 éve futottam 1500 métert, (amikor mindent bele adtam) akkor a legjobb időm 4:36 volt.
22/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!