Kezdőoldal » Sport, mozgás » Versenyek, olimpiák » Csak szerintem undorítóan...

Csak szerintem undorítóan rossz és idegesítő ez a szinkronúszás?

Figyelt kérdés
Sok kifestett nő vigyorogva teszi a fejét, és a lábukkal táncolnak a vízben. Szerintem nagyon undorító és idegesítő is.... Szerintem ez nem sport.
2012. aug. 10. 16:01
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

20. miért kéne lepontozni? ha egyszer ez a magyarázat, akkor ez a magyarázat, ez van! :D

de ha onnan még a lepénylesőt se látják, akkor kb. semmit nem is látnak abból amit tornázik ott az illető, szóval nem értem.

2012. aug. 28. 22:25
 22/23 anonim válasza:
Szabad országban êlünk értem én de mért kell leszólni egy ilyen oldalon?!?!nemértelek a sznkronúszás nagyon is nehéz és igenis sport!én csinálom és érzem hogy sport!csak élj túl egy edzést!
2012. dec. 7. 17:24
 23/23 fancuska123456 válasza:
mi a fenének okoskodsz!! majd ha annyi munkád lesz benne !! fogalmad sincs milyen alapozó edzések vannak mögötte!!! én 6 éve szinkronúszom és tudd meg GYÖNYÖRŰ sport!!
2013. márc. 20. 13:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!