kar.
deén a medencébe szoktam szinkronuszi barátnőmmel meg neki a barátjával meg a kutya
Maga az úszás is megmozgat mindenféle izmot, hát még a szinkronúszás, az még egyéb képességeket is fejleszt. Pl. a kar-, vállizmot közismerten fejleszti, de a szinkronúszásban tényleg mindenféle izmot megmozgatnak.
(Edzéseken, amikor a másikat a kismedencében a lábánál fogva fejjel lefelé kell tartani és így emelgetni, az is már igénybe veszi a karizmokat. Szárazföldi edzéseken is rengeteg féle izom és képesség fejlődik.
De a nézők arcizmát is fejleszti, mert ha nagyon ügyesek a szinkronúszók, a nézők szája tátva marad, majd újra becsukják, majd megint kinyílik. :D)
szerintem a vádli alatt is mert néha a lábfejet és a lábujjakat is mozgatni kell
nyak felett is, mert mosolyogni kell.
rágóizmokat is, mert néha (nem értem miért) úgy csinálnak, mintha szövegelnének, mielőtt beugranak, na ez nem tudom, mire jó.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!