Kezdőoldal » Sport, mozgás » Vizi sportok » 17 évesen komolyan öregnek...

17 évesen komolyan öregnek számítok, ha sportról van szó?

Figyelt kérdés

Szóval...

Kajak-kenu régóta álmom, de szüleim nem engedtek (nem lányos, nagy hátam lesz rőle stb...).

Hobbiszerűen eddig nyaranta kenuztam, imádom, de sportegyesületbe ugye nem engedtek csatlakozni.

Eddig mindenféle sportot kipróbáltam, se-hez még nem csatlakoztam soha.

Most szeretnék vagy kajak-kenu, vagy vívás se-hez csatlakozni, de mindenhol ugyanabba a problémába ütközök: 8-14 éves korosztályt vesznek csak fel...

Nem vb, eb és pláne nem olimpia a cél, de a hobbinál picit magasabb szinten, heti 4+ edzés lenne nekem ideális, háziversenyek stb. de ilyet sehol nem találok...

Miért nem lehet ilyen edzéseket találni? Ennyire csak az érem a cél? Sajnos eddig mindenkitől azt a visszajelzést kapom, hogy előbb kellett volna kezdenem, legyen elég az évi 1 hét hobbikenu...

febr. 16. 11:06
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Versenycsapat nem fog felvenni, de van egy csomó hobbi/sport hely is. Google.
febr. 16. 11:37
 2/8 anonim ***** válasza:
50%
Azért lehet találni olyat ahol nem egyesületben edzel
febr. 16. 12:36
 3/8 anonim ***** válasza:
83%

Más sportágban, ahol még fontosabb a korábbi kezdés (küzdősport) egy ismerősöm 23-24 évesen kezdett. Neki most több danja van mint nekem.

Egyéb okokból nem lett nyilván versenyző, de ez nem a korán múlt, hanem a habitusán.

Ha nem olimpikon akarsz lenni, akkor még nincs késő.

febr. 16. 12:43
 4/8 anonim ***** válasza:
Hol szeretnél ilyen klubot találni?
febr. 16. 16:08
 5/8 A kérdező kommentje:

4-esnek: Budapest, Duna menti klubokra gondoltam.

Többiek:

-NEM szeretnék olimpikon, még vb-bajnok sem lenni!

-viszont háziversenyek, egyéb hazai versenyek rendben lennének

Viszont nekem eddig a hobbi azért nem vált be, mert kevés... Heti 4+ edzés lenne szuper.

febr. 16. 20:34
 6/8 anonim ***** válasza:
Az nem járható, hogy több klubnak legyél tagja, így több alkalommal tudnál járni. Egy ilyen linket tudok adni: [link]
febr. 16. 23:33
 7/8 anonim ***** válasza:
Mármint kérdésnek szántam az első mondatot.
febr. 16. 23:34
 8/8 anonim ***** válasza:
Hobbi szinten vívás kell, hogy legyen, esetleg két külön helyre menni (pl. 1. hely sima vívás, 2. hely meg mondjuk judo, vagy ami érdekel). Aztán ez alapjá úgyis látod, hogy mennyire érdekel, mennyire vagy jó benne, edző is látja, lehet lesz lehetőség
tegnap 02:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!