Kezdőoldal » Sport, mozgás » Versenyek, olimpiák » Csak szerintem undorítóan...

Csak szerintem undorítóan rossz és idegesítő ez a szinkronúszás?

Figyelt kérdés
Sok kifestett nő vigyorogva teszi a fejét, és a lábukkal táncolnak a vízben. Szerintem nagyon undorító és idegesítő is.... Szerintem ez nem sport.
2012. aug. 10. 16:01
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
88%
Ez aztán hozzáállás, ez igen...
2012. aug. 10. 18:33
 12/23 anonim ***** válasza:
Legközelebb nézd a 100 kilós női súlyemelést, azon halálra fogod magad röhögni, ahogy én is :D Nagy amőbák ahogy grimaszolnak gumidresszben... cuki :D
2012. aug. 10. 18:43
 13/23 A kérdező kommentje:
68%-os. akkor biztos felszabadultabb életem lehet, mint neked. Részemről le van zárva ez a dolog.
2012. aug. 10. 18:49
 14/23 anonim ***** válasza:
Ez nem felszabadultság, ne menjünk bele inkább szerintem sem, hogy valójában micsoda.
2012. aug. 10. 18:50
 15/23 anonim ***** válasza:
88%

12#-es! Állítólag az egyik súlyemelő amőbanő bepisilt, miközben emelte a súlyt! :-)

(Valakinek megvan a video, linkelje be!)

2012. aug. 10. 21:18
 16/23 anonim ***** válasza:

nagyon jó testük lesz,járnak edzeni,élvezik is csinálni,nem csak otthon fetrengenek elnarancsbőrösödve,kihizlalva,mint a csajok 90%a.

úgyhogy teljesen jó,csinálják csak.

2012. aug. 10. 22:08
 17/23 anonim válasza:
Szerintem gyönyörű sport és nagyon nehéz is.
2012. aug. 11. 11:15
 18/23 anonim ***** válasza:
Jaja, azok a szinkronúszók nem zsíros bálnák, mint a kérdező. :)
2012. aug. 11. 14:43
 19/23 anonim ***** válasza:

Ahogy ki vannak festve és ahogy vigyorognak, sztem is nagyon megjátszott. jobban tetszene ha teljesen természetes lenne minden!

ezt leszámítva nagyon szép sport és nagyon nehéz lehet ilyeneket csinálni. ha ez nem sport, ennyivel a ritmikus gimnasztika sem az, mert "majdnem" csak az a különbség, h az egyik vízben történik, a másik nem.

én amúgy odavagyok a szép női lábszárért, combokért. én ezért különösen szeretem nézni, főleg ha közelről mutatják :$

2012. aug. 12. 21:55
 20/23 anonim válasza:
Szóval, én most elmondom nektek, miért vannak kifestve. Én is olyan sportot űzök amihez kifestem magam. Hogy miért? Azért, mert aki a stadion legtetejéről, vagy akár közepéről néz, annyit lát az arcodból smink nélkül, hogy egy bőrszínű kör. Szemspirál, rúzs, pirosító, szemfesték. Így már be tudják kábé lőni, hogy hol van a lepénylesőd. Ennyi. És le lehet pontozni. :D
2012. aug. 28. 11:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!