Kezdőoldal » Sport, mozgás » Versenyek, olimpiák » Csak szerintem undorítóan...

Csak szerintem undorítóan rossz és idegesítő ez a szinkronúszás?

Figyelt kérdés
Sok kifestett nő vigyorogva teszi a fejét, és a lábukkal táncolnak a vízben. Szerintem nagyon undorító és idegesítő is.... Szerintem ez nem sport.
2012. aug. 10. 16:01
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
Egyetértek :D Túl van húzva, erőltetett benne minden, egyáltalán nem nőies.
2012. aug. 10. 16:03
 2/23 anonim ***** válasza:
kissé művészi..
2012. aug. 10. 16:15
 3/23 anonim ***** válasza:
100%
akkor kissé ne nézd. sőt, inkább nagyon ne
2012. aug. 10. 16:16
 4/23 anonim ***** válasza:
92%

Amikor közelről mutatja az arcukat a kamera, az tényleg ijesztő. De a cél nem az ijesztgetés, hanem az, hogy akik messziről nézik őket, pl nézőtérről, azok ne egy sápadt pacnit lássanak, az arcuk helyén, hanem legyen látható szemük, szájuk... Pont mint egy alkalmi smink bármilyen bálba a fellépő táncosoknak. De a hétköznapi női sminket is említhetnénk, az is elvileg azért van, hogy nagyobb kontraszt legyen, és jobban elkülöníthető legyen a szem, száj az arcon. Továbbá ezeknek vízállónak is kell lennie.

Szerintem is ronda, én a mindennapos sminket sem díjazom már, de hát ez van, ehhez hozzátartozik.

Az, hogy sport-e, más kérdés.

Igen, az. Nem biztos, hogy egy szimpla úszóbajnok képes annyi időt levegő nélkül a víz alatt tölteni, mint a szinkronúszók.

Aztán egy csomó nehéz elem, amit ráadásul egyszerre kell csinálniuk! Ha ez olyan könnyű lenne, akkor bárki megtudná csinálni. Te pl tudsz ilyet? Mi ez, ha nem sport? Művészet is, plusz sport is! Ezek hulla fáradtak lehetnek egy edzés után...

Hasonlítsd össze pl a súlyemeléssel! Az sport? Miért? Ott inkább azon dől el minden, hogy ki az erősebb, a nagyobb hústorony! Semmi sport, csak erőösszehasonlítás.

Míg egy szinkronúszás az kőkemény meló, úszás, ugrás, forgás... míg az úgy megy ahogy te már az eredményt látod... Ehhez az edzésen túl tehetség is kell.

Maga a dressz, meg a smink, az csak a díszlet része. Azért jobb, mintha egy egyen úszódresszben csinálnák. A vigyorgás meg a zene mondanivalójához szokott kapcsolódni, meg amúgy is a mosolygósabbakat szeretik nézni az emberek.

Akinek nem tetszik, ne nézze, ennyi az egész. Pl nekem nagyon tetszik a mozgás, hogy úgy egyszerre tudnak csinálni mindent, ezért szeretem nézni. A sminkjükön viszont borzongok én is.

2012. aug. 10. 16:21
 5/23 anonim ***** válasza:
Némelyik szám elég horribilis, de vannak szép, művészi, finom-mozgásúak is. Én szeretem nézni azért:-)
2012. aug. 10. 16:51
 6/23 anonim ***** válasza:
Ezek az előbbi csillogóruhásők közt volt egy olyan, hogy legszívesebben zacskót húztam volna a fejére. RONDA VOLT DE NAGYON! :O
2012. aug. 10. 17:04
 7/23 anonim ***** válasza:
95%
Nem sport? Na akkor próbáld meg! Te biztos jobban csinálnád, van 4 éved felkészülni!
2012. aug. 10. 17:26
 8/23 A kérdező kommentje:
Miért tegyem? nincs rá szükségem...
2012. aug. 10. 17:38
 9/23 anonim ***** válasza:
97%
Nekik sincs rád szükségük, csak akkor úgy kritizáld őket, ha te meg tudod csinálni.
2012. aug. 10. 18:24
 10/23 A kérdező kommentje:
És miért te mondod meg, hogy én mikor kritizálhatom őket? Azthiszem szabad országban élünk. Te is el kezdhetnél szidni akármit, szerintem nem szólnálak le.
2012. aug. 10. 18:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!