Kezdőoldal » Sport, mozgás » Versenyek, olimpiák » Csak nekem tűnik képmutatásnak?!

Csak nekem tűnik képmutatásnak?!

Figyelt kérdés

Most hogy ugye van az olimpia, "mindenki" azt nézi, facebookon posztolgatják a képeket, a kiírásokat így úgy amúgy...és hogy ez az magyarok stb...hajrá!!!

Na de most kérdem én az az ember aki nem is büszke rá, hogy magyar, az az ember aki legszívesebben itt hagyná a saját hazáját... és az év többi napján nem is büszke rá hogy MAGYAR, vagy épp lesz*rja...az most hirtelen még is az lett?

Szóval nekem ez az egész képmutatásnak tűnik.... :(

Ti hogy gondoljátok?

Mert valaki csak akkor érzi magát úgymond magyarnak, ha van 6 olimpiai aranyunk? :( áhhh...:(

2012. aug. 8. 13:41
1 2 3
 21/21 anonim válasza:
Én se szeretem a képmutatást,nem sok gusztustalanabb dolog van a földön.Mondjuk az aranyérmes bejegyzéseket belájkoltam,meg minden,mert örültem,ha megszereztük,de ennyi.Nem posztoltam orrba-szájba,ha egyébként meg szívem szerint a legtöbb esetben letagadnám,hogy magyar vagyok.Még a spanyol-magyar meccsen is a spanyoloknak drukkoltam kéziben,meg bármikor,amikor bármiben játszottak a magyarok a spanyolokkal-nagy spanyol rajongó vagyok-,mindig a spanyoloknak drukkoltam,ha olimpia volt,ha nem.
2012. aug. 13. 02:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!