Kezdőoldal » Sport, mozgás » Versenyek, olimpiák » Csak nekem tűnik képmutatásnak?!

Csak nekem tűnik képmutatásnak?!

Figyelt kérdés

Most hogy ugye van az olimpia, "mindenki" azt nézi, facebookon posztolgatják a képeket, a kiírásokat így úgy amúgy...és hogy ez az magyarok stb...hajrá!!!

Na de most kérdem én az az ember aki nem is büszke rá, hogy magyar, az az ember aki legszívesebben itt hagyná a saját hazáját... és az év többi napján nem is büszke rá hogy MAGYAR, vagy épp lesz*rja...az most hirtelen még is az lett?

Szóval nekem ez az egész képmutatásnak tűnik.... :(

Ti hogy gondoljátok?

Mert valaki csak akkor érzi magát úgymond magyarnak, ha van 6 olimpiai aranyunk? :( áhhh...:(

2012. aug. 8. 13:41
1 2 3
 1/21 anonim válasza:
Lehet,azért teszik,hogy teljen az idő.Kereszténynek lenni is nagy divat..
2012. aug. 8. 13:46
 2/21 anonim ***** válasza:
86%
A kérdésedre a választ nem tudom, de azt igen, hogy attól még lehet valaki igaz magyar, mert elvágyódik. Szeretheti a hazáját - ám az sajnos egyre élhetetlenebb.
2012. aug. 8. 13:49
 3/21 anonim ***** válasza:
Szerintem is képmutatás. Ilyenkor könnyű büszkének lenni. Én mindig büszke vagyok arra, hogy magyar vagyok, viszont ilyenkor látom, hogy miért is lehetek büszke.
2012. aug. 8. 13:52
 4/21 anonim ***** válasza:
100%

Az embernek több szinten vannak késztetései, először is egyénként törekszik többre és jobbra, aztán csoportként.

Én nem vagyok büszke arra, hogy egy olyan országban élek, ahol nagyon sokan befolyásolhatóak, megfélemlíthetőek, és a legtöbben az állam kezébe helyezik a saját felelősségüket.

Az viszont jó érzés, hogy ugyanebben az országban vannak kitűnő sportemberek.

2012. aug. 8. 13:56
 5/21 anonim ***** válasza:

Attól, hogy valaki a jobb élet reményében elmegy itthonról, még nem lesz kevésbé magyar! Azért tekintünk valakit igaz magyarnak, mert hajlandó éhbérért 12 órát dolgozni naponta?

Nekem vannak rokonaim, akik disszidáltak Ausztráliába, hívő keresztény emberek és több magyarság szorult beléjük, mint az összes politikusunkba együttvéve. Nem azért mentek el, mert nem szeretik a hazájukat. Hidd el, sok embernek jobban fáj, hogy el kell hagynia az országot, mint hinnéd, és ettől még igenis lehet büszke arra, hogy ő magyar és az Olimpián ilyen sikereket érünk el!

2012. aug. 8. 14:20
 6/21 A kérdező kommentje:

Félre ne értsetek igen jó érzéssel tölt el engem is a magyar érem, meg szurkolok a magyaroknak ez természetes! :))

De én az év többi napján is szeretem a hazámat, nem csak akkor mikor az olimpián jeleskedünk... :(

2012. aug. 8. 14:22
 7/21 anonim ***** válasza:
54%

Ez a hazaszeretet nálad miben nyilvánul meg?:)

Direkt több adót fizetsz?:D

Trianonos pólóban mászkálsz?:D

Hungarista rigmusokat kántálsz naphosszat?

Mitől lesz valaki szerinted hazaszerető magyar?

Inkább éhen hal, mint elmenjen? Azt butaságnak hívják, nem hazaszeretetnek:)

2012. aug. 8. 14:25
 8/21 anonim ***** válasza:
39%

sajnos ha te is szarul fogsz élni akk te se ezt fogod mondani 16 éves vagyok elkezdtem a testépítést és most döbbentem rá mien csórók vagyunk :( ilyenkor sirni tudnék

:'( nem telik minden nap husra sőt alig eszem itthon hust

édesanyám 10 órákat dolgozik a MÜLLERBEN ugyhogy nem egy áldott hely az a szar

azzal jönnek hogy mi mien jól élünk mert van egy "nagy házunk"

94-97ig építkeztünk a ház kb 120nm +60 a pince

régies építésű a kéró sok fal satöbbi őszintén nekem nem tetszik igazán

már akkor is az anyagiság ment

sok minden el van ba*szva a házon pl nincs pénz mindenhova csillárra...

egy 20 éves tragaccsal mászkálunk melynek rohad a jobb hátsó küszöbje rá kéne költeni vagy 200kt ukránban tankolunk mert itt nem tudnánk megfizetni

am a kocsi wolksvagen passat 1992es

a németek a 8 éves kocsikat dobálják kifelé mi meg azokkal mászkálunk egy német ha 8 évesnél idősebb kocsival járkál akkor nagyon csóró

(apám volt munkatársa németben lakik tapasztatból mondta)

a házat 20 millából építettük a terasz nincs kész félig kész ház

már majdnem 20 éves és nincs kész

HA NINCSENEK A NAGYSZÜLŐK MI EGY DISZNÓOLBAN LAKNÁNK

nagyon tisztelem és becsülöm őket hogy tetőt adtak a fejünk felé

nagyjából ennyi

UGYHOGY NE GYERTEK ITT a nagy magyarországgal

MERT ITT AZ EMBER NYOMORBAN ÉL

nagyon elkeserítő

az usában 30000- a sok százezer dollárig van az évi fizetés azaz 5 ször minimum 5 ször nagyobb a fizetés és az árak ugyan azok mint itt

EZÉRT AKAR SOK FIATAL INNEN ELMENNI

KÖZTÜK ÉN IS

ha ebben a helyzetben lennél kedves kérdező akkor nem a képmutatás oldalát néznéd

ja és az ember az ilyeneknek azért tud örülni annak a 6 aranynak is mert legalább addig tisztelik az országot

+ a magyar nép én is az vagyok de elég telhetetlen köztük te is

CSAK AZ ARANY SZÁMÍT az ezüst meg a bronz nem ...

gondolkozz el a képmutatáson

16/f elég jó iskolába járok krudy gyula gomnázium az ország 2-3. legjobb sulija

A TUDÁSOM MIATT KERÜLTEM BE

de ha így haladunk a nagy iskolával szart se fogunk elérni

ÉS MÉG VALAMI dániába egy takarító havonta 1 milliót keres

kérdem én hol van ehez a nagy magyarország?

üdv eghy elkeseredett fiatalember az igazi életre nézve

2012. aug. 8. 14:39
 9/21 anonim ***** válasza:

ja és még valami a kommentátor mondta hogy még az usából is gratuláltak a magyar érmekhez

tehát ők tartják hogy magyarok

EGY PÉLDA SZŐNYI REBEKA

a hosszu szöveges voltam 16/f

2012. aug. 8. 14:42
 10/21 anonim ***** válasza:

8#:

az életszínvonalat mindig a bevételhez kell igazítani. Túl nagy a ház, amit bevállaltatok 20 éve, minden lóvé bele ment, ezért és sok más apróság miatt szívtok már jó ideje.

2012. aug. 8. 14:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!