Melyik sorozat a jobb a forma 1 vagy az indycar?
vortex123 válasza:
Ott van Birka. Az F1-ben egy sereghajtó Williamssel hozta azt amit az Indyben a legjobb technikával. Ez jól demonstrálja a különbségeket. ;)
Akkor a "futottak még" versenyző sok ilyet csináljon még.. :) Na de komolyan: teljesítmény tekintetében Kimi és csapattársa Grosjean igen szépet mutatott. Miért nem sikerült ez másoknak? De mindegy is. Néztem az Indy-s Long Beach-i versenyt, de nekem az nagyon műanyag még annak ellenére is, hogy amúgy szoktam nézni ha időm engedi.. max utólag. Itt nem karattyolja mindenki a végeredményt, így egy hét szünettel is megnézhetem. De komolyan unalmasabb volt számomra mint az F1. De van azért ellen példa is, elismerem... csak ritkábban. Most ott tartunk, ahol már régen. Négy futam és négy győztes az F1-ben. Ez azért tök jó szerintem. Barichello meg most ugyanott versenyez, ahol az F1-ben abbahagyta. Bár hagyjunk időt neki, szoknia kell a kocsit. Sato-tól majd tanulgathat.. :))))
Nekem az szuper izgalmas versenyről nem egy rajt-cél győzelem jut eszembe néhány műelőzéssel megfűszerezve. Az IndyCar-ban nagyon jó versenyek vannak annak ellenére, hogy ott gyakran vissza kell venniük, mert az új mocik előszeretettel füstölnek el, míg az f1-ben az ezer éves V8-asok bírják a strapát, de még így is jóval látványosabb csatákat, előzéseket lehet látni az Indyben, az F1-ben meg megy a zónában az elengedősdi, azon kívül egy darab manőver nem volt ma. Szóval lehet ezt akárhogy ragozni, én inkább nézek igazi versenyzést mint celebparádét háborús övezetben meg kamu előzéseket.
Oké, igazad van, vannak műbalhék a Forma-1-ben, de azért remek kis csatákat látok ott. És ami még az Indy ellen szól, hogy nincs magyar kommentár, ami jó lenne. Komolyan többen néznék Magyarországon is... Mert angol tudás ide-angol tudás oda, az mégis csak jobb lenne. Tavaly kicsit elegem volt a Forma-1-ből, de most van remény, hogy visszakapom a "játékom" azzal, hogy kiegyenlítettebb eddig a verseny. Félre ne érts, én nem vagyok az Indy ellen, mindkettő jó a maga nemében, de közelebb áll az F1 hozzám. Meg lehet győzni, nem vagyok bigott F1-es rajongó, de nem szükséges, látom, nézem mindkettőt. Bár megnézném Franchittit, Castroneves-t F1-ben, éppen úgy mint Vettelt, Hamiltont Indy-ben.. Vicces lenne. :D
Van magyar kommentár a sportklubon. És nem is rossz. Jobb mint makogós Wéber meg Mezei Dönci.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!