Kezdőoldal » Sport, mozgás » Versenyek, olimpiák » Ki a legjobb az F1-ben szerint...

Ki a legjobb az F1-ben szerintetek?

Figyelt kérdés

Szerintem Lewis Hamilton a legtehetségesebb utána Alonso .Talán Rosberg még :D Legalább elveri futamonként általában Schumachert ennek nagyon örülök !Persze vannak még nagy tehetséges a Force Indiasok is elég jók ahhoz képest h az auto nem éppen a legerősebb! :D

16/F .

2011. júl. 27. 01:18
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:

"Azert akkor amikor Alonso megverte Msc-t a Renault joval jobb verda volt..."

Hagyd már a hülyeségedet! Ennyi erővel, amikor Schumi bezsebelte az 5 vb címet akkor meg a Ferrari volt lényegesen jobb verda mint a többi:D A sorrended meg egy vicc és teljesen irreális. Persze, pont Alonso nincs benne a mai f1-ben top 3-ban. Ezt te sem gondolod komolyan... Nevetséges.

2011. aug. 5. 12:20
 32/42 anonim ***** válasza:

Igazad van kell a jo auto is, de ne mondja azt, hogy elkente a szajat...

Nem, nincs benne a TOP3-ban!

Figyu nagyon nem szimpi az a gyerek...

ELvarja, hogy o legyen az 1. szamu pilota! csak a McLaren-ben nem lehetett az es megverte egy ujonc pilota!!!!

Massat is tonkre teszi...

Remelem tenyleg kiszall a Santander GP (Ferrari) es nem csak fenyegetozik!

2011. aug. 5. 14:44
 33/42 anonim ***** válasza:

egyértelmű Hamilton. aztán Alonso és sztem Kobayashi.

Az meg megint egy másik dolog hogy a forma1-et nem a legtehetségesebb PILÓTA nyeri..

2011. aug. 5. 17:43
 34/42 anonim ***** válasza:

A válasz megírásának időpontja: ma 14:44

Neked lehet, hogy nincs benne a top3-ban, de ténylegesen benne van. Hamilton újonc volt igen, és 109-109 pontjuk volt az összetettben, ez igazolja, hogy Ham kiváló pilóta de ebből ne azt az idióta következtetést vond le hogy Alonso szar:D És igen lehet, hogy elvárja, de hiába várná el mondjuk Baumgartner Zsolt, hogy első számú pilóta legyen bárhol is... És általában azt kezelik első számú pilótaként aki arra érdemes, pláne olyan csapatoknál mint a Ferrari.

2011. aug. 5. 18:41
 35/42 anonim ***** válasza:

válasz írója 52%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: tegnapelőtt 00:50

Te akkora idióta vagy.. Alonso nincs a top 6-ban?! Még Massa is előtte van?? Ne röhögtess! Gyűlölöm Alonso-t de az tény és való hogy a két McLarenes után az egyik legjobb..

2011. aug. 7. 10:50
 36/42 anonim ***** válasza:
Én se szeretem Alonsot de aki azt mondja hogy nincs a legjobb 3 pilóta között, az szerintem még életében nem látott F1 futamot...
2011. aug. 7. 12:00
 37/42 anonim ***** válasza:

A válasz írója 63%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 10:50

Alonso csak egy valamiben a legjobb:

Hisztiben! Csak Barichello tudja tartani vele a szintet...

Jo lehet csak negyen jobbak nala:MSC, Ham, Ros, Vet

De ok negyen merfoldekkel... :P

2011. aug. 7. 12:58
 38/42 anonim ***** válasza:
Meg még esőben :D de ott Hamilton is nagy vadállat.
2011. aug. 7. 13:49
 39/42 A kérdező kommentje:

MSC az egy senki se .. Hamilton és Alonso a legjobb . Nem igaz h még sokan azzal az idióta MSC-vel foglalkozik már rég el kellett volna takarítani a F1-ből a nevét meg fel se hozni egy futamon se ,amilyen szemét volt .Egy világbajnoia se lenne ha nem halt volna meg Senna vagy barichello nem áll meg neki futamokon anno régen . uhh de utálom !!!!

HAJRÁ MCLAREN és HAMILTON :DDDDDDD

2011. aug. 7. 14:32
 40/42 anonim ***** válasza:

1.

Sorry kerdezo de te egy ritka nagy f*sz vagy!

Kiirod kerdesnek, hogy: Ki a legjobb az Formula 1-ban SZERINTETEK? De te megtiltod azt, hogy En kit tartsak a legjobbbnak!

2.

Ha nem halt vna meg Senna akkor hihetetlen csatak lettek volna (nekem vegulis mind1 mert akkoriban vagy nem eltem, vagy nem neztem F1-et)

Barichello 1 2. szamu pilota ezt neki is kellett volna tudnia. Ha ennyire zavarta miert nem huzott el onnan a g*cibe? Mert jo volt neki a 2. hely (szerintem ennel tobbre nem volt hivatott), csak most pofazik!

Inkabb ilyen Barichellonak kene innen elhuznia vissza Brazilba!

Csak egy erdekesseg:

Monacoban egy ember tette szova, hogy lehessen hasznalni az alagutban a DRS-t, na ki volt az? Hat persze, hogy Michael Schumacher! (Utana elsokent Hamilton allt melle!)

Hamilton tiszteli Schumit! Es egy ilyen hulye embert, mint te tuti szembe kopne...

Szerintem

2011. aug. 7. 15:03
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!