Kezdőoldal » Sport, mozgás » Versenyek, olimpiák » Ki a legjobb az F1-ben szerint...

Ki a legjobb az F1-ben szerintetek?

Figyelt kérdés

Szerintem Lewis Hamilton a legtehetségesebb utána Alonso .Talán Rosberg még :D Legalább elveri futamonként általában Schumachert ennek nagyon örülök !Persze vannak még nagy tehetséges a Force Indiasok is elég jók ahhoz képest h az auto nem éppen a legerősebb! :D

16/F .

2011. júl. 27. 01:18
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:

Jaja Hamilton meg Alonso nagyon tehetséges (Vettel elmehet a p*csába, időmérőn jó, de versenyen ha valaki üldözi összefossa magát), Schumacher nyugíjba mehetne már csak elveszi a lehetőséget a fiatal pilótáktól. Attól hogy Hamilton és Alonso nagyon tehetséges, BUTTON sokkal tehetségesebb mint ők, ez egyértelmű szerintem. Legjobban ő bánik a gumikkal, versenyen bármit képes kiautózni az autójából, igaz egy körön nem annyira jó, de azt tegyük hozzá hogy ezzel a Mclarennel jó hogy nincs soha poleban.. Hamilton se volt még idén. Szerintem ha Button a Red Bullnál lenne nem kicsit elverné Vettelkét. De ugyanez elmondható Hamiltonról és Alonsoról is. Még WEBBER-t is nagy tehetségnek tartom, egyértelmű hogy a Red Bull Vettelt favorizálja, fingom sincs hogy miért, én még nem láttam tőle olyat amire azt mondtam volna hogy: na ez a gyerek van olyan szinten mint a "nagyok". Webber sokkal jobban járna ha a Ferrarihoz igazolna, nem neki való egy ilyen alávaló csapat. Massát már rég ki kellett volna rúgni a Ferraritól, egyetlen egy szép vb-je volt a 2008-as, be kell vallani hogy 2008-ban neki kellett volna bajnoknak lenni(mindezt úgy mondom hogy Hamilton a kedvencem). A Ferrarinál még azt sem értem hogy mért kellett raikkönent kirúgni. Ez örök rejtély marad számomra. Jó tény és való hogy Alonso nagyon jó pilóta (bevallom pedig ki nem állhatom!), de akkor mért nem massát rúgták ki?! Ha raikkönen maradt volna a ferrarinál 2010-ben garantálom hogy a konstruktőri cím a ferrarié lett volna.. és talán még a bajnoki cím is..

Rosbergről nem tudom hogy van-e olyan tehetséges pilóta mint buttonék, nem mutatott még ő se olyat hogy meggyőzzön arról hogy ott van a helye a nagyok között, schuamcher elverése kötelező feladat neki, a vénséget még bruno senna is elverné ha a mercedes gp-ben lenne. (Na jó lehet hogy most egy kicsit túloztam :D). Kobajasiból szerintem nem lesz semmi, max pár dobogó összejöhet neki később. Paul di resta nagyon nagy tehetség, sutilt csomószor elveri, pedig sutil is jó pilóta. Barrichello-t inkább hagyjuk, ugyanaz a véleményem róla mint schuamcher-ről. Maldonado szintén jó pilóta. A Torro Rossonál Jaime Alguersuaritól várok igen sokat, szerintem nagy tehetség, a Red Bulllnál kellene már lennie, Buemi is jó de nem annyira mint Alguersuari. Trulli is mehetne már nyugdíjba. A kis csapatoknál Kovalainen-ek és Glock-nak messze jobb csapatnál kellene lenniük.

Bocs ha egy kicsit sokat írtam. :))

18/F

2011. júl. 29. 23:48
 22/42 anonim ***** válasza:
Nah te aztán értesz hozzá.. :S :D
2011. aug. 3. 23:23
 23/42 anonim ***** válasza:
mert? -.-"
2011. aug. 4. 14:19
 24/42 A kérdező kommentje:
Vettel elbújhat Hamilton és Alonso mögött. Egy szerencsés ember és nem több ,most összejön neki a dolog úgy mint MSC-nek ha Senna nem halt volna meg akkor egyetlen vb-t se nyert volna !! Hamilton a legjobb az is marad !!!!!! :D:D
2011. aug. 4. 21:03
 25/42 anonim ***** válasza:
Hát aki azt mondja Button a legtehetségesebb, akkor inkább maradj is csöndbe :)
2011. aug. 4. 21:10
 26/42 anonim ***** válasza:

A válasz írója 64%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: 07-29 23:48

Jo hosszit irtal de csak addig tudtam olvasni, amig Button nem lett tehetsegesebb Schuminal...

Kedves kerdezo

Szerintem Alonso es Hamilton egyaltelan nem jobb Vettelnel. Szegeny Vettel Schumi 2... Nyeri a futamokat es mindenki benanak es szerencsesnek nevezi.

Az senkit nem zavar, hogy a csapattarsat altalaban verik a tobbiek! Vettel Toro Rossoval is nyert mar nagydijat (tudom, hogy esett es volt benne szerencse is).

Nem vagyok Vettel fan az elmezonyben Hamiltonnak szurkolok!

Szeintem most inkabb Hamilton es Vettel az F-1 legjobbja!

akkor lehetne Hamilton a legjobb, ha egy kicsit megfontoltabb lenne, MARADJON AGRESSZIV DE NE MINDIG!

2011. aug. 4. 21:26
 27/42 anonim ***** válasza:
Vettel a legjobb! Amíg az élről indul és elsőként fordul :D Ezt már sokan megmondták. Ha már autó van előtte és az nem lekörözött úgy beleszürkül a mezőnybe mint a kisegér:D Előzés nulla. Max kerékcserével, boxtaktikával előrébb lép 1-2 helyet. Lásd Silverstone, Nürburgring, Hungaroring. Vettel-t meg előzik mint a szart, ha kiegyenlítettek az erőviszonyok, erre is láttunk már számtalan példát. De elég ha csak a legutóbbi magyar futamra gondolunk, ahogy Hamilton elkente a száját. Gondolom ezek után nem kérdés ha Hamilton Red Bull-ban ülne ez a szituáció rendszeres lenne:D kb minden versenyen...
2011. aug. 4. 22:08
 28/42 anonim ***** válasza:
Az meg, hogy Alonso nem jobb Vettel-nél az év vicce! Schumira azért mondták hogy szerencsés mert kb az összes riválisának (Hakkinen, Coulthard, Raikkonnen, Montoya) minden második versenyen műszaki problémája volt. Alonso meg amint versenyképes autót kapott elkente a nagy Schumacher száját.
2011. aug. 4. 22:18
 29/42 A kérdező kommentje:
Ez így van !
2011. aug. 5. 00:02
 30/42 anonim ***** válasza:

A válasz írója 80%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: tegnap 22:18

Azert akkor amikor Alonso megverte Msc-t a Renault joval jobb verda volt...

Egyebkent is azt a kis ciganyt kar Schumihoz merni!

Ha most az osszes versenyzo agy Red Bullban ulne valami ilyesmi lenne az erdmany:

1 Schumacher

2 Hamilton

3 Vettel

Ok nagyon szorosan

4 Rosberg

5 Massa

6 Button

2011. aug. 5. 00:50
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!