Kezdőoldal » Sport, mozgás » Versenyek, olimpiák » Ki a legjobb az F1-ben szerint...

Ki a legjobb az F1-ben szerintetek?

Figyelt kérdés

Szerintem Lewis Hamilton a legtehetségesebb utána Alonso .Talán Rosberg még :D Legalább elveri futamonként általában Schumachert ennek nagyon örülök !Persze vannak még nagy tehetséges a Force Indiasok is elég jók ahhoz képest h az auto nem éppen a legerősebb! :D

16/F .

2011. júl. 27. 01:18
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
Hamilton és Alonso, egyértelműen. Ők mind időmérőn, mind a futamon hozzák a 120%-ot. Vettel gyors,de ha az időmérő nem jön neki össze, akkor kuka az adott futam. Buttont pedig nagyon nagyon szeretem,de neki egy körön vannak problémái (gumimelegítés), de hosszútávon képes olyan szintet hozni, mint Hamilton és Alonso.
2011. júl. 27. 19:13
 12/42 anonim ***** válasza:

Ez nehez...:)

Aki gyenge autoban ul:

Kobayashi:Egy koron gyenge, de azok az elozesek...Egyik legszorakoztatobb pilota mezonyben

Sutil:Vizen nagyon megy

Maldonaldo:Rendszeresen veri Barichellot 1. eveben

Jo autoban:

Vettel: Egy koron qrva gyors, ha nem zavarjak megy, mint az allat :)

Hamilton:Agressziv, agressziv, agressziv

Alonso:Vettel es Ham otvozete

DE A LEGJOBB MICHAEL SCHUMACHER!

2011. júl. 27. 20:13
 13/42 anonim ***** válasza:

Schumacher, ha jó lene az autója alázná a mezőnyt

de még hamilton is említésre méltó, vettel csak azért gyors mert nyalják a pi.csáját valaga alatt van a csúcstechnika

2011. júl. 27. 20:17
 14/42 anonim ***** válasza:

Ezzel nem értek egyet utolsó.

Elég megnézni a Rosberg elleni mérlegét, időmérőn 9-1 Rosbergnek, versenyen is veri simán.

És ugye a csapattárs a legjobb mérce.

Vitathatatlanok Schumi érdemei de a mai mezőnyben a mostani Schumacher összességében a TOP3-ban sincs benne én szerintem.

2011. júl. 27. 20:41
 15/42 anonim ***** válasza:

de még a TOP 8-ban sem :)

baklövésvolt tőle abbahagynia 3 évre, ebben a mai világban mikor olyan pilóták vannak mint Fernando Alonso, Lewis Hamilton és Sebastian Vettel.

2011. júl. 27. 21:32
 16/42 anonim ***** válasza:

A válasz írója 66%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 20:41

Veri Rosberget :)) VERSENYEN csak nagyon peches cserencsetlen :(

2011. júl. 27. 22:11
 17/42 anonim ***** válasza:
Alonso és Hamilton kb egy szinten van. Most lehet a kettő közül valamelyiket jobban szeretni, de ugyanaz a szint. Amikor egy verda volt 109-109 ponttal zárták a vb-t 4-4 futamgyőzelemmel. Időmérőn is gyorsak, előzni is tudnak. Vettel-nél tuti jobbakk, mert nem kakálnak be rögtön ha valaki üldözi őket.
2011. júl. 27. 22:12
 18/42 A kérdező kommentje:
Így van Hamilton a legtehetségesebb ezzel semmi gond nincs attól h most nem egy red Bullban van .Vettelnek meg nem sok köze van a F1-hez ha nincs autó vagy az időmérő nem úgy sikerül ,vagy vki előzni akar .Csak akkor jó ha első helyről indul ahhoz meg nem kell sok tudás ami persze nem sok van csak negyed annyi mint hamiltonnak ,hogy a kis Red Bulljával elmenjen a célig .HAMILTON kiemelkedik a tudásával a mezőnyből .És attól h agressziven vezet néha .De legalább vezet !nem olyan nagyképű mint vettel h odamegy a Ferrarihoz belenézni a kocsiba..pff szánalmas .. HAJRÁ McLAREN :DDD
2011. júl. 27. 22:24
 19/42 anonim ***** válasza:

KOBAYASHI FOREVER: Azt az embert nem lehet nem szeretni! Ezt tegnap Gundi és Szabó Robi is elmondta,amikor a meccset kommentálták:D

Alonso és Hamilton számomra egy szinten van. Mind2en nagyon jó pilóták, de én nem szeretm őket:$

Vettel is nagyon jó pilóta bárki bármit mond' MErt mindenkinek lehet egy rossz futama. Zseniális rajtokat tud menni És a Safety Car után is mindig jól jön el:)

A kedvencem az mindörökké SCHUMI, de nagyon szeretm Kobat és Chandhockot is:D

12/L

2011. júl. 28. 09:21
 20/42 anonim ***** válasza:
Alonso. De egyébként nem értem mire szajkózza még mindig mindenki hogy a Red Bull fényévekkel jobb. A Ferrari meg a Mclaren már beérte őket és hogy legyek Vettel védelmére is az RB-nek nagyon rossz a végsebessége, egy tízessel volt lassabb a hétvégén mint a Ferrarié és így elég nehéz előzni...
2011. júl. 28. 10:01
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!