Kezdőoldal » Sport, mozgás » Versenyek, olimpiák » Ki a legjobb az F1-ben szerint...

Ki a legjobb az F1-ben szerintetek?

Figyelt kérdés

Szerintem Lewis Hamilton a legtehetségesebb utána Alonso .Talán Rosberg még :D Legalább elveri futamonként általában Schumachert ennek nagyon örülök !Persze vannak még nagy tehetséges a Force Indiasok is elég jók ahhoz képest h az auto nem éppen a legerősebb! :D

16/F .

2011. júl. 27. 01:18
1 2 3 4 5
 1/42 anonim ***** válasza:
100%

Hamilton, ha félre rakom az elfogultságomat akkor Alonso kb egy szinten lehet vele:D

Vettelt meg nem tudom hova rakni, ha első kanyarba már vezet akkor megy mint a rakéta, de ha beragad a mezőnybe akkor meg impotens az előzéshez.

2011. júl. 27. 01:47
 2/42 anonim válasza:
hamilton meg alonso. de ha mindenki ugyan olyan autóval menne, akkor igazságos is lenne, de így.. :D
2011. júl. 27. 01:57
 3/42 anonim ***** válasza:
Hamilton.
2011. júl. 27. 03:08
 4/42 A kérdező kommentje:
Így van Hamilton a legjobb!
2011. júl. 27. 10:31
 5/42 anonim ***** válasza:
Hamilton aztán hozzá nagyon közel Alonso.
2011. júl. 27. 11:44
 6/42 anonim ***** válasza:

Hamilton, vele kb. azonos szinten van Alonso, de én Hamiltont kicsivel jobbnak tartom. Vettel is nagyon jó, de neki még nagyon sokat kell fejlődnie, eredményekben jobb mint Hamilton, és Alonso, de ezt inkább a kocsinak köszönheti mint a tudásának.

Amúgy Kobajasiban van óriási potencia, nem is értem, hogy miért nem csapott le rá eddig valamelyik nagy csapat.

2011. júl. 27. 12:11
 7/42 anonim ***** válasza:
Szvsz Fernando Alonso :)
2011. júl. 27. 13:59
 8/42 antikarakter ***** válasza:

ahhoz képest amilyen hamilton kocsija mégis sorra veri a mezőnyt:D

ferrari szerintem jobb mint a mclaren mégis hamilton veri alonsot és massát.

a redbull meg fényévekkel jobb sajnos:/ mégis meg tudja őket mindig szorítani:)

na és akkor ne is beszéljünk arról hogy buttonnal ugyan olyan kocsiban ülnek és meg sem tudja közelíteni

2011. júl. 27. 16:10
 9/42 anonim válasza:
Ti csukott szemmel nézitek az F1-et? Ajánlom megnézni a tabellát Vettel vezet és senki megsem említi. Gratulálok! Így fölösleges nézni Forma 1-et. Hamilton Lehet a kedvencet, de attól még nem ő a legjobb. Én kedvencem a Button, mégis az 5.-ik
2011. júl. 27. 18:18
 10/42 anonim ***** válasza:
Mert Vettel egy időmérő pilóta. Onnét nyeri a futamokat és nem a zseniális nagy előzési tudományával, amit láthattunk a hétvégén hogy nincs meg benne...
2011. júl. 27. 18:57
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!