Szerinted is unalmas az F1 ha nincs SC vagy ilyesmi? (CSAK AKIKET ÉRDEKEL)
Figyelt kérdés
Lehetőleg az írjon aki érdeklődik az F1 iránt!!!!2011. máj. 22. 20:37
41/51 anonim válasza:
Én sem a legjobbaknak.. 2005-től követtem Kimit és 2006 óta vagyok Arsenal szurkoló tehát túl sok örömben nem volt részem de szeretem őket és kész.
42/51 anonim válasza:
2006-ban volt Bl döntős az Arsenal,2005-ben Kimi másodjára lett majdnem világbajnok
tényleg nem a legjobbbaknak szurkolsz
43/51 anonim válasza:
Szurkolnék én Kobayashinak is, de egyenlőre sok értelme nincs. Azért nem szoktam szurkolni, hogy 5. legyen valaki.
44/51 anonim válasza:
én sokkal jobban örülnék Kobajasi 5.helyének,mint Vettel tizenötödik győzelmének a szezonban
45/51 anonim válasza:
és szerintem megéri szurkolni neki,mert kis idő múlva nagy versenyző lesz
azt meg ki lehet bírni
46/51 anonim válasza:
6! éve nem nyert semmit az Arsenal Raikkönen pedig kiszállt. igen tényleg nem a legjobbaknak szurkolok:)))
47/51 anonim válasza:
a 'majdnem' világbajnok meg inkább rossz mint jó érzés de m1
48/51 anonim válasza:
ja és az elvesztett Bl döntő sem volt túl nagy öröm. Jó lenne ha egyszer már olyat mondanál ami nem hülyeség.
49/51 anonim válasza:
de Bl-döntőbe jutott meg VB-címért harcolt te szerencsétlen,értsd már meg
Button-nek meg volt olyan éve,hogy két futamon szerzett pontot,a Saint-Etienne meg tizedik lett a bajnokságban és nem indulhat európai kupában
én annak örülnék hogy EL-csoportkörig jutna,nemhogy BL-döntőbe te idióta
50/51 anonim válasza:
És minek örüljek neki ha elveszítik te 'szerencsétlen'? Idén is volt LK döntőnk mégse örültem neki mer egy szar 2.osztályba való csapat megnyerte előttünk. Bár ha te annak is örülsz hogy az utolsó pillanatban elveszítesz valamit az más. Ezt a 2 csapatot meg ne hasonlítus össze, ( nem lenézni akarom őket) de annál a csapatnál jelenleg az az elvárás hogy minél jobb helyet érjenek el, és ha bejutnak egy európai sorozatba akkor nagy az öröm. De itt az 'lenne' az elvárás a multat és az edzőt nézve hogy minden sorozatot megnyerjen. Ehhez képest 6éve egy BL döntőt tudunk felmutatni, de még azt is szinte a régi csapattal. Nagy öröm. Raikkönen más, ott tényleg örültem annak is hogy első 3-ba volt a Mclarennel, csak ugye minden 2. versenyen elfüstölt az a szar. A Ferraris évét szerettem csak, mert ott az általam legjobban utált embertől vette el a VB-t.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!