Szerinted is unalmas az F1 ha nincs SC vagy ilyesmi? (CSAK AKIKET ÉRDEKEL)
Na ez tényleg semmi hozzáfűznivalót nem igényel.
:)
"Raikkönen a világ legjobb F1-es versenyzője,aki valaha is élt,jobb mint Jim Clark,Alain Prost,Fangio és Schumi együttvéve,minden évben világbajnoknak kellett volna lennie"
Hát ehhez sem úgy gáz és baromság ahogy van, csak gratulálni tudok hozzá. Amúgy ezek a sorok ( a többit már nem írom le hidd el jobban jársz) mind a 'durci' jelei hogy nem tudsz újat felmutatni hogy miért is lenne szar Raikkönen, és hogy miért olyan jó Hamika/Vettelke.. mert mindegyik hülyeség cáfolva lett amit mondtál/mondtatok. Így jött a meglepően magas szinvonalu válasz hogy 'jajj jovan ő a király nah..' ahelyett hogy beismernéd/nétek hogy baromságot mondasz/otok. Azért még várok érveket.. esetleg azért olyan rossz mert kék a szeme?:)
Én nem vagyok Hamilton párti, viszont Vettelt tényleg jónak tartom, mégpedig azért, mert ő alulról építette fel azt, ahol most tart. Kiscsapatban kezdte, és fölénőtt az összes csapattársán, mivel pusztán jobb volt mindegyiknél.
2008-ban is, amikor Hamilton Brazilban már azt sem tudta, hogy fiú-e, vagy lány, akkor húzott el mellette Vettel a szakadó esőben, és nem a Redbullal. Szóval a kisgyerek bizonyított gyenge autóval is, de Hamilton belecseppent a világ egyik legjobb csapatába (még azon belül is a legjobbkor), és mégis egy kínkeserves, hatalmas mákos, szánalmas Vb-t tudott összekaparni. Ha Vettel is úgy befosik 2010 utolsó futamán, mint Ham., akkor 0 Vb. De megcsinálta. Keményen megdolgozott érte. Ezért nagyobb a szememben, mint Ham.
hát én biztos nem szurkolok Vettelnek meg Hamiltonnak sem,én Button szurkoló vagyok és voltam legalább 8 éve
és azért írtam,mert tudom,hogy neked nem lehet bebizonyítani,hogy Raikkönen nem olyan jó
de nem érdekel,tartsd őt a legjobbnak,ha neked úgy tetszik
Button szurkoló?
Ráadásul 8 éve?
Pár villanáson kívül az égvilágon semmit nem láttam tőle.
Barrichello is fölénőtt 2009 végére, de addigra már behozhatatlan előnye volt egy tökéletes autóval.
Button szurkoló. Ennyiszer még Kovalainen is megverte Hamiltont. Button lenne az ász?
Pfffffffffff.
én neki szurkolok és kész,nem érdekel tovább a véleményed
nem a legjobbnak kell szurkolni,én kitartok mellette
fociban is a Saint-Etienne a kedvencem,pedig most nem túl jó
mert tudod a sportban nem az az öröm,hogy éppen a legjobbnak szurkolok
annak idején,2003-ban Button sehol nem volt,végig neki szurkoltam és világbajnok lett,na ez öröm volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!