Szerinted is unalmas az F1 ha nincs SC vagy ilyesmi? (CSAK AKIKET ÉRDEKEL)
Figyelt kérdés
Lehetőleg az írjon aki érdeklődik az F1 iránt!!!!2011. máj. 22. 20:37
1/51 anonim válasza:
Ma szerintem izgalmasabb volt az eddigieknél.A SC izgalmasabbá teszi néha de az se mindig.Majd tuti lesz jobb verseny is,ha jönnek a utcai pályák vagy esős pályák.
3/51 anonim válasza:
Palikot vissza, de azonnal! Walter Csaba húzzon el, Czollner UFFF Gyulán meg hadd röhögjünk!
4/51 A kérdező kommentje:
egyet értek az utolsóval
2011. máj. 22. 21:03
5/51 anonim válasza:
Redbull eléggé tönkreteszi a mókát.Bár néha felcsillan a fény az alagút végén, mondjuk ma is, de még így is redbull fölényt várok a szezon hátralévő részében.
6/51 anonim válasza:
nem mert mindig megteszem Vettelt tippmixen és nyerek
7/51 anonim válasza:
Én azért nem nézem, mint sok focimeccset mert Czollner is annyira isteníti a kis Vettelt (mint fociban mindenki a BArcát) hogy már undorító. Minden mondatuk az hogy Vettel így meg úgy verte agyon a mezőnyt -.- Ja és sztem idén a legunalmasabb a RedBullok miatt.. Meg persze Kimi nélkül nem az igazi:( 2007 <3
8/51 anonim válasza:
wahahahaha
Kimi Raikkönen nagyon feldobta
egész verseny alatt autózozz amögött,aki éppen előtte volt,soha nem előőzött
9/51 A kérdező kommentje:
a tippmix nem is olyan rossz ötlet :D
2011. máj. 23. 17:01
10/51 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!