Kezdőoldal » Sport, mozgás » Versenyek, olimpiák » Szerinted is unalmas az F1 ha...

Szerinted is unalmas az F1 ha nincs SC vagy ilyesmi? (CSAK AKIKET ÉRDEKEL)

Figyelt kérdés
Lehetőleg az írjon aki érdeklődik az F1 iránt!!!!
2011. máj. 22. 20:37
1 2 3 4 5 6
 21/51 anonim ***** válasza:
50%
Igen lehet hogy nem fognak emlékezni rá de én büszke vagyok rá h neki szurkoltam , mintsem egy ilyen nagyképű majomnak mint Hamilton.. 2007-es vb-t jogosan vette el tőle 'isten' és a 2008-ast sem érdemelte meg szerintem. Alonso is ugyan ez, emlékezzünk csak a pólójára mikor megnyerte Schumi előtt a vb-t.. szánalmas mind2..
2011. máj. 30. 15:25
 22/51 anonim ***** válasza:
0%
Michael Schumacher a legjobb,a többiek,köztük Kimi is egy béna
2011. máj. 30. 15:37
 23/51 anonim ***** válasza:
100%

Nézd csak meg Hamikádat mit művelt Monacoban az agresszív stílusával. Gratulálok neki. Pár ember autóját összetörte, meg visszaesett a bűntetések miatt. Alonso is elveszti a fejét, mint 2007 Kanadában. Annyira megerőszakolta a gumikat, hogy Sato is megelőzte.

Raikkonen meg híres arról, hogy látványtalanul vezet, de mindeközben gyors. És megvan az ok is, hogy miért van ez így. Egy f1 autót precícen kell vezetni, úgy a legtartósabb a gumija is, és ezáltal a hosszútávú tempója.

Minél kevesebb kormányrángatást látsz, annál profibb a pilóta. Mert ez nem Rally. Raikkönen ilyen, na meg most Vettel. Szóval valaki látványtalan, de meglehet, hogy ő a legjobb. Hamilton meg egy ölébehulló bajnoki címmel ne nagyon villogjon. Massa volt 2008 igazi bajnoka. Csakhát a szerencse akkor egy beszari mellé állt. Az égiek megsajnálták, aztán csepegtettek neki egy kis esőt, mert már felülről is szánalmas volt nézni, ahogyan mentek el mellette Brazilban. 2007-ben meg úgy befosott, hogy izgalmában benyomta a boxutcai sebességkorlátozó gombját. Igazi pancser. Palikék még mondták, hogy elromlott a Mclaren, aztán a futam után kivizsgálta a csapat, és közölték a nagy műszaki problémát. Azaz Hamika megnyomta a gombot ( úgy remegett nyomás alatt, hogy mellényúlt) ennyi. Érdekes, hogy pont a higgadt Raikkonen vette el tőle a címet, aki nagyon szarul vezet.

2011. máj. 30. 18:50
 24/51 anonim ***** válasza:

Erre meg nem is reagáltam : "Michael Schumacher a legjobb,a többiek,köztük Kimi is egy béna"

Na pont Schumacheren figyelheted meg, hogy mennyire nem érzi "már" az autót. Figyeld csak az időmérős belsőkamerás felvételeket. Úgy jár a keze, mintha bogaras lenne. Folyton korrigálnia kell. El is fogynak alatta a gumik. Persze lehet nem érted miről beszélek, de ezen nem is csodálkoznék.

2011. máj. 30. 18:59
 25/51 anonim ***** válasza:

jajj nehogy Kimi legyen itt az isten a szaros,nagy nehezen összekapart VB címével

ugyanolyan jó autókat kapott a szaros segge alá,mint anno Schumi,csak olyan balfék volt,hogy nem ment vele semmire

elegem van ebből,hogy "mindenki egy csicska fos versenyző,csak Kimi nem,ő a király"

ez annyire nem mutatkozott meg,amíg ott verte a túrós faszát a paddockban

2011. máj. 31. 14:24
 26/51 anonim ***** válasza:
2003-ban Raikkönen is beszart Schumitól meg Montoyától,aztán Alonsotól,aztán Massától,aztán Hamiltontól.....
2011. máj. 31. 14:27
 27/51 anonim ***** válasza:
50%

Ezek a nyilatkozatok mindent elmondanak rólad, nem is kell hozzáfűzni semmit. Magyarul igazi barom vagy, mégpedig a ritkábbik fajtából.

Nézz csak utána Schumachernek mennyi motorproblémája volt 2003-ban, meg Raikkönennek. A motorszállító Mercedes fejes is megmondta, hogy a 2003-as, és 2005-ös vb is azon ment el. De akinek van esze, az magától is vágja, ha tényleg 10 éve néz F1-et.

Raikkonen meg nem rezel be, ellentétben Hamiltonnal.

Ja meg nem is akkora patkány, hogy a csapattársa taktikájába beleköpjön. Tudod (Alonsoéba Hungaroringen).

Ha az ott nincs, tényleg nem Kimi a vb., hanem Alonso.

Magával cseszik ki Hamilton, ha marad a stílus, de ez engem nem zavar. Valószínű sírna, ha Vettel lenne a csapattársa.

2011. máj. 31. 18:35
 28/51 anonim ***** válasza:

Utolsó!

Sztem hagyd. Reménytelen estet mind a 2.. Gondolom mind2 szép kis divat(éppen Vettel) drukker és azt se tudják mit beszélnek. Olvasni se nagyon. Senki nem mondta hogy Raikkönen a király, nekem ő a kedvencem de pl Schumacher sokkal jobb pilóta. Hamilton és Alonso is az de akkora ocsmány pa*asztok hogy elmondani nem lehet.. ja és azt mondani h a 2003-05-06-os években nem a Mclarenen ment el a pilóták vb-je egyértelmüen azt tükrözi h fogalmatok sincs hogy mit beszéltek. Kimi ve*te a f*szát a paddockban? Igen tudod ő az első!!!! F1-es futama előtt egy órával ALUDT. az icipici Hamika meg a 7. körben bekapcsolja a sebességszabályzót, mer nem tűrte el a pici egoja hogy a 4. helyen legyen VB. Ennyit róla.

2011. máj. 31. 19:41
 29/51 anonim ***** válasza:

Én nem divatdrukker vagyok. Raikkonennek szurkoltam, de már Vettelre is felfigyeltem, még a Torro Rossós ideje alatt, mielőtt még megnyerte volna a Monzai esős futamot. Mióta nincs Rai, egyértelmű, hogy Vettelnek szurkolok, és nem ok nélkül.

Schumacher nagyon jó teljesítményt nyújtott 2002-ben, de sokan úgy gondolják, hogy Kimi, és Alonso is jobb pilóta.

Nem véletlen alakult úgy 2006-ban, hogy visszavonul.

Nézd meg 2009-et, amikor egy talicska volt a Ferrari. Aki beült mellé a másik Ferrariba, az a nyomába sem ért. Schumi is gondolkodott rajt, h beül, de miután látta Fisicellát, már elment a kedv.

2011. jún. 1. 05:51
 30/51 anonim ***** válasza:

jó lezárom a vitát,Raikkönen a világ legjobb F1-es versenyzője,aki valaha is élt,jobb mint Jim Clark,Alain Prost,Fangio és Schumi együttvéve,minden évben világbajnoknak kellett volna lennie,azaz hétszeres világbajnok lenne,ha nem balszerencsés,precízen vezet,nem rezel be,nem bunkó,nem nagyképű,csak az autó volt mindig rossz,amit a segge alá toltak,ő az évezred autóversenyzője,megismételhetetlen és egyedi tehetség

Gratulálok!Tapsot kérek neki!

2011. jún. 1. 06:47
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!