Mennyit lehet fejlődni 1,5 hét alatt futásban?
Figyelt kérdés
Futóversenyre kell mennem kötelező jelleggel. 2000m lemértem 14perc alatt futom le (kocogás,séta)lehet ezen javítani 1,5 hét alatt2011. márc. 29. 20:55
1/5 anonim válasza:
GreenTea
Lehet fejlődni, de nem sokat. Rendszeresen edzeni kell, mint minden sportnál.
2/5 anonim válasza:
azrt lehet,ha minden nap futsz,sztem 3500 meglehet ha odateszed mgad.fuss minden nap,es noveld az intenzitast ,es ugyelj a tapanyagbevitelre hogy legyen energiad futni,sokat szamit.
Mellesleg a 2000m 14perc alatt nem valami jo.Nekem utoljara mikor futnom kellet 3400metert futottam 12perc alatt,es voltak tolem jobbak is.Bár igaz h ezek mind sportemberek voltak,velem egyut ,akiknek a sport az eleteuk ,szal az mas ha egy atlagember fut.
4/5 anonim válasza:
ne hallgass a többi agyalágyultra!! felére csökkentheted!! ha keményen edzessz!
5/5 anonim válasza:
minden nap lefutod egyszer (2 pihenő napot tartasszegy héten) - minden nap lefutod egyszer teljes erődből akkor másfél hét után már hét perc re nyomhatod ha tényleg jól csinálod legjobb tudásod szerint! sok sikert szurkolok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!