Érdemes-e vmilyen szert (pl fehérje) használni? És ha igen, akkor milyet?
Figyelt kérdés
Csak itthon edzek: fekvőtámasz, felülés, futás. Tömeget szeretnék növelni hatékonyan.2011. jan. 20. 18:39
1/15 anonim válasza:
fehérje nem szer, innentől meg is érdemled, hogy nem tudsz semmit..
2/15 Clem válasza:
Először az étkezésedet tedd rendbe...ez után jöhet a vitamin, fehérje, creatin..stb..!
3/15 A kérdező kommentje:
jólvan bocsánat, hogy nem tudtam , hogy nem szernek nevezik...de aki értelmes, az érti mire gondolok, innentől kezdve nem vagyok az ilyen emberek véleményére kiváncsi. A második kommentet köszönöm, de az étkezésemmel sztem nincs gond, egyszerűen hatékonyabban szeretnék "hízni". Csak arra gondoltam, hogy a kisebb erőkifejtésnél (pl fekvötámasz) nem használnak ilyen cuccokat, nem nagyon értek hozzá :) azért kérdezek itt
2011. jan. 20. 19:04
4/15 A kérdező kommentje:
kisebb erökfejtés alatt azt értem, hogy nem 100 kilos sulyokat emelek :) csak a saját testsulyommal dolgozom
2011. jan. 20. 19:05
5/15 Osynho válasza:
Az, hogy szernek nevezed a fehérjét, ami egy tápanyag, azt jelenti, hogy nem tudod mire való. A csirkemell se szer. Amennyiben annak nevezném, joggal néznének rám furán :)
Miből áll 1 napi étkezésed? Pontosan mit eszel, hány g ch, protein, zsír a napi beviteled?
6/15 A kérdező kommentje:
azért mondtam szernek, mert azt gondoltam, hogy a mesterséges cucc az szer, de oké tévedtem, akadjunk le a témáról :)hát figy ennyire pontosan nem követem...végülis nekem az a cél, hogy fél perc alatt menjen a 35 fekvötámasz, növekedjen az állóképességem és pár kilót magamra szedjek... fehér húst eszem mindig, napi 5x étkezem, de elég vegyesen, zöldség, kenyér, hús, tejtermék, stb...
2011. jan. 20. 19:12
7/15 Clem válasza:
Na mosta akarsz is venni magadnak valamit..vagy csak érdeklődsz?
8/15 A kérdező kommentje:
szeretnék venni...csak érted nem értek hozzá, tehát nem tudom hogy érdemes e vennem vagy nem
ezért kérdezősködök itt
érdemes e fekvötámaszozáshoz,felüléshez meg futáshoz tömegnövelöt venni
2011. jan. 20. 19:24
9/15 A kérdező kommentje:
ez a lényeg
2011. jan. 20. 19:25
10/15 Clem válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!