Mi volt ez a kivételezés Hamiltonnal a szezonzáró futam végén?
Más sem értette, mire fel kellett neki is felállnia a rajtrácsra a futam végén a három dobogós mellé? Konkrétan benne volt a versenyirányítás protokolljában, hogy tök mindegy hol végez, ő is menjen ünnepelni.
Mégis mire fel? Nem vonult vissza, csak átmegy egy másik csapathoz. Mire fel búcsúzkodnak tőle, meg ünneplik (pont annak a szezonnak a végén, amelyben élete leggyengébb eredményét érte el az összetettben)?
Ehhez képest Bottas, Magnussen vagy Zhou nem mehettek fel ünnepelni, pedig nekik ez volt az utolsó versenyük. Ahogy nem mehetett oda Sainz sem, aki szintén csapatot vált (pont Hamilton miatt, btw), vagy Hülkenberg.
Hamiltonnal mi volt már megint ez a kivételezés? Csak nekem ellenszenves ez?
"Hamiltonnal mi volt már megint ez a kivételezés?"
Ez valószínűleg nem Hamilton személyéhez köthető. Egyszerűen az F1 abban látja a profitot, ha minél nagyobb drámának állítja be a sportot, és most ilyen formában igyekezett kiaknázni azt a (mellesleg valóban egészen kivételes) helyzetet, hogy a mezőny egyik legismertebb tagja 12 év után ott hagyja a csapatot, amelyikkel 6 bajnoki címet és 84 futamgyőzelmet szerzett. Minél könnyesebb és látványosabb a búcsú, annál hatásosabb a szappanopera.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!