Melyik a jobb, tehetségesebb pilóta? Hamilton vagy Verstappen?
"Más stílusban vezetnek. Hamilton higgadtabb. Verstappen fiatal korában ész nélkül mindenkit megtorpedózott, amit úgy tűnt sikeresen "kinőtt". De ha nagy a nyomás, akkor még mindig előjön ez az agyatlan agresszív énje, ami nem túl szimpatikus."
Erre én is kíváncsi lennék. Egy "űrhajóban", senkitől nem fenyegetve Verstappen szinte robotszerűen tökéletes teljesítményt nyújt, ilyen körülmények közt szerintem Schumacher óta senki nem vezetett ennyire jól. De közel sem csak ebből áll egy sokoldalú csúcsversenyző életműve. Például ha lenne megint egy komoly bajnoki kihívója (a mclarenesek komolytalanok voltak, óvodások jó autóval, nem is tudtak igazán közel kerülni a pontversenyben), vagy ha egy erős csapattárs fenyegetné, vagy ha tartósan visszább gyengülne a csapat akár technikai, akár operatív oldalról. Nem vagyok róla meggyőződve, hogy ilyen körülmények közt is feltétlen ennyivel a mezőny felett lenne a vezetői teljesítménye. (ami alatt nem a számszerű pontokra gondolok, hanem amit kihoz magából és az autóból)
#10, na jó, de hirtelen 2021-ről 22-re öregedett meg?! Logikus amit írsz, csak nekem ez fura.
Ha ezt vesszük alapul, Perez is megöregedett. Ő sem tini már.
2022-ben nyilván alulteljesített, a 2021-es döntő után pofára esett és ki volt ábrándulva az F1-ből, ha emlékszel, hónapokig hírt sem adott magáról, én azt hittem, vissza is vonul. 2023-ban aztán magára talált és lenyomta Russellt, bár valamelyest talán kisebb fölénnyel, mint csúcsformában tette volna.
Perez is kezd öregedni, de azért 5 év van közöttük, az elég sokat számít ebben az életkorban. 35 éves pilótákból azért mindig szokott lenni néhánya mezőnyben, ellenben a 40-es már olyan ritka, mint a fehér holló. Perezt egyszerűen bedarálta a második pilóta státusz a Red Bullnál.
Gyanítom az idei házon belüli veréshez képest semmi az, amit jövőre fog kapni Hamilton Leclerc-től.
Érdekes lesz nézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!