Kezdőoldal » Sport, mozgás » Versenyek, olimpiák » Verstappen a második 10...

Verstappen a második 10 másodperces büntetését mire fel kapta? Csak úgy? Ezzel törlesztett az FIA Norrisnak?

Figyelt kérdés

Verstappennek két kérdéses manővere volt, 3 kanyaron belül, amiből az egyikre ráadásul vitatható volt hogy érdemel-e büntetést. A másikra igen, de olyanokra 5 másodpercet szoktak adni (Norris is annyit kapott egy héttel korábban ugyanazért), nem 10-et.

De ez még hagyján, pár körrel azután hogy megkapta a 10-est, ami már önmagában nagyon szigorú, kapott még egyszer 10-et. A semmire. Nem is volt visszajátszás semmiről, nem is volt versenyben senkivel, és egyszer csak kiírják hogy már 20.

Most nem azért hogy védjem Verstappent, de mire fel adtak neki 20 másodpercet? Soha senki nem kapott ennyire 20 másodpercet. Vagy ez csak így pofára ment, hogy Norris elég pontot tudjon faragni, hogy VB lehessen a végén?

okt. 28. 14:51
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Ezek szerint te másik futamot nézél mint én... én láttam, hallottam hogy mire kapta.
okt. 28. 15:26
 2/4 MDaniel98 ***** válasza:
100%
Kiszorítás miatt.
okt. 28. 15:45
 3/4 anonim ***** válasza:
Valszeg ha nincs az austini hiszti, akkor ez megáll 10 mp-ben, így most kicsit rápirítottak. VB címet azért nem veszélyezteti.
okt. 28. 19:56
 4/4 anonim ***** válasza:

https://www.youtube.com/watch?v=CRmqh_z6tNw

tessék megnézni és megérted!

okt. 28. 22:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!