Gulyás Michelle és Milák Kristóf összeillenek?
Több interjúból idéztem
YouTube-on fent van az összes
10.
Nem kell ezt mondani.
Sugárzik belőle.
Ahogy a kis Késely Ajna mondta, hogy ő soha nem lessz világmegváltó úszó, hát a Milák meg pont ezt hiszi magáról.
Attól biztos elszáll az ember ha van már több száz millió forintja… nyilván ez durva érzés lehet főleg ha szegény családból jön valaki mint ő
Ezért nem kellene kisfiúk zsebébe ennyi pénzt tömni mert ez lesz a vége
Ettől függetlenül az intelligens normális emberek még megtanulják ezt is kezelni, főleg hogy van nála 1000x gazdagabb, sikeresebb ember.
Ez meg itt veri magát már mióta
És nem hajlandó nyilatkozni mintha az egy kiváltság lenne a hülye csóró népnek hogy hallhatják…. Undorító egy ember
Bele sem merek gondolni hogy a nőkkel hogy bánhat.
Bántam hogy megnyerte az aranyat, jó lett volna ha hoppon marad
Legalább marchand lealázta.
Ja és meg arra sem volt képes hogy a díszmelegítőt felvegye mikor csak ezüstérmes lett
20 évnyi olimpia alatt nem lattal ilyet hogy valaki a sima úszómelegítőben menjen ki…
Szervezők helyében úgy zavartam volna vissza átöltözni mint a huzat
15.
Ez marhaság. Miért ajánlaná fel ??
Az élet sajnos nem arról szól, hogy akibek bőven van, azok adakoznak.
Ez csak pár emberrel van így.
15 kedves egyrészt nem minden nő kva. Bár nőként mondom hogy valóban a legtöbb az
Másrészt egy asztallap nagyobb izgalomba hoz mint milák, úgyhogy felőlem meg is ehetné a pénzét
Az öttusázó csaj intellektuálisan legalább két nagyságenddel Milák fölött áll.
Ez azoknak a nőknek akik adnak magukra, szerintem nem annyira jön be.
Ahhoz hogy passzoljanak az kellene, hogy az úszó srác kb. olyan gazdag legyen mint Pénztáros Lölő, és persze a lánynak is aranyásónak kellene lennie.
Elvileg milák csak úszó körökben ismerkedik, eddig 2 nővel láttam hogy szóba hozták, mind a kettő úszó volt
Nem értem amúgy őket hogy ezt miért kell, ha vki úszó akkor csak abból a körből kavar bárkivel?
Bár ha ennyire kivonja magát a forgalomból(instáját sem használja egyáltalán) akkor nem is tud máshol.
Pedig az úszó nőknél vannak 1000x jobb csajok itthon is.
Elvileg azt mondta hogy lehet neki írni a neten, aztán meg fogta a fejét mikor erről kérdezték.
Komolyan vannak olyan kis olcsó pitsák akik írnak a valahonnan ismert pasiknak? Szégyen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!