Holnap a női öttusában reálisan nézve születhet még újabb magyar aranyérem? Vagy már marad Magyarország a szerény 5 aranynál?
Figyelt kérdés
aug. 10. 19:21
A kérdező szavazást indított:
Igen, ott még van reális esély az aranyra
Nem, ott nincs reális esély az aranyra
13 szavazat
1/7 anonim válasza:
Nem kell elhinni amit a sportsajtó ír, ha nekik lenne igazuk már kb. 35 aranyéremnél tartanánk. Minden második sportolót kikiáltottak aranyesélyesnek.
Reálisan nézve nem lesz több arany, már egy ezüst vagy bronz is szenzáció lenne.
2/7 anonim válasza:
A rendőrlány Gulyás Michelle hátha hoz egy érmet, bár a mai futamon nekem nem volt szimpatikus hogy a futás végére teljesen kiengedett és két másik lánnyal kézenfogva kocogtak be a célba. Oké, hogy biztos volt a továbbjutás, és nem viszik a döntőbe a pontszámot, de nagyon sokkal vezetett, kicsit komolytalan volt ez.
4/7 anonim válasza:
Én meg nem így gondolom. Ez egy tényleg szép és sportszerű tett volt... spórolni kell a döntőre is. Jól tette, hogy belassított, és együtt futottak be, megtapsoltatta a hazai közönséggel a francia lányt. Az érmeket meg vasárnap osztják. Kiszurkoljuk, ennyi.
5/7 anonim válasza:
Követem én is az eseményeket, és látom, hogy hogyan kapják a pontokat. Látok rá esélyt, hogy legalább egyikük ezüst- vagy bronzérmes helyen végezzen a kettő közül. Az aranyérem is összejöhet, bár a jelenlegi első nagyon erős versenyző. De hátha!
7/7 anonim válasza:
Na ez az! Gulyás csak megmentette a magyar öttusa becsületét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!