Csalódott vagy, hogy véget ért az olimpia?
Figyelt kérdés
aug. 11. 15:33
11/15 anonim válasza:
Szerencse hogy csak 2 és fél hétig tart, amúgy is izzadtság- (és dopping-) szaga van a legtöbb számnak.
12/15 anonim válasza:
Abból már nagyon elegem volt, hogy ha felmentem egy tetszőleges híroldalra 10-ből 9 cikk az olimpiával kapcsolatos volt. Nagyon untam már a végére.
13/15 anonim válasza:
Nagyon bírom az ilyen top sportot. Kicsit szomorú, hogy ezek tényleg ilyenek, amik 4 évente érdekelnek csak engem is. De jó ez, hogy meg tudják mutatni nekünk a legjobbak, hogy mi az emberi fizikum és leleményesség határa, a maximumon is túl.
Már ahol igye eljöttek a legnagyobbak.
14/15 anonim válasza:
Én örülök hogy végre nem fognak már omlengeni a magyarok az érmek miatt
Még 55 Milla egy aranyért pff
15/15 anonim válasza:
A magyar erre gerjed.
Aztán szidja a vàrolistákat, meg hogy milyen drágák a kondibérletek. De a ketto közötti összefüggést már nem akarja látni.
A csehek hány érmet nyertek? Párat. Viszont ott állami támogatás van a lakosságnak kondibérletre. Véletlenül tudom, mert ismerek egy ottani terem-tulajdonost.
A magyarnak viszont ez kell: négyévente olimpiai éremmaszti! 😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!