Kezdőoldal » Sport, mozgás » Versenyek, olimpiák » A női öttusa mennyire komoly...

A női öttusa mennyire komoly sport?

Figyelt kérdés
Nem bántásból, de kocogó átlagembereket láttam az olimpiai döntőben, olyan tempóban úszni meg futni, ami konkrétan lelkes amatőr szint, a lövészet része pedig.. na azt hagyjuk is.

aug. 11. 13:49
A kérdező szavazást indított:
Egyetértek, nekem is ilyennek tűnt
Nagyon is komoly sport ez
21 szavazat
1 2 3
 1/28 A kérdező kommentje:
Bár végső soron az amatőrizmus az olimpiai eszme egyik eredeti lényege..
aug. 11. 13:50
 2/28 anonim ***** válasza:
91%
Nyilván jobban fog futni egy futó, mint egy öttusázó, egy vívó pedig jobban fog vívni. Az öttusa lényege hogy mindenben jók valamennyire, nyilván ez azt eredményezi, hogy az egyes sportágakban nem kiemelkedőek.
aug. 11. 13:56
 3/28 A kérdező kommentje:

2:

Jó, de nézni is rossz volt ezeket a hibás futótechnikákat és gyógytesis tempót. Na mindegy, ha van rá igény, felőlem menjen.

aug. 11. 13:59
 4/28 anonim ***** válasza:
77%
Gondolom férfi vagy, de biztos vagyok benne, hogy a női mezőnyben is az utolsó lettél volna.
aug. 11. 14:02
 5/28 anonim ***** válasza:
92%
Az a nehézség, hogy egymás után kell pörgetni a versenyszámokat, folyamatosan alkalmazkodni a soron következőhöz, először lovagolnak, aztán vívnak, utána úsznak, a végén futás, lövészet, az egyes számok között átöltözni, bemelegíteni, mentálisan összeszedni magát, nyilván ki vannak fáradva a végére.
aug. 11. 14:03
 6/28 anonim ***** válasza:
40%
#4 Attól még lehet véleménye. Egy tv műsor is lehet rossz attól, hogy nem tudok színészkedni, és egy ételnek is lehet rossz íze akkor is, ha nem vagyok szakács.
aug. 11. 14:06
 7/28 anonim ***** válasza:
71%
Azért meglepődnék, ha az átlagemberek 2 perc körüli időt úsznának 200 méteren példának okáért...
aug. 11. 14:07
 8/28 anonim ***** válasza:
71%
Akinek csak a pocskondiázás jön ki a torkán (ez esetben a billentyűzetén), az tartsa meg a véleményét magának. Főleg úgy, hogy nincs igaza.
aug. 11. 14:11
 9/28 anonim ***** válasza:
84%
Azt se felejtsd el, hogy egy homokpályán kell futni a déli tűző napon 3000 métert úgy, hogy közben négyszer meg kell állni a lövészetnél és pontosan célozni...ezzel szemben egy futóversenyt fedett stadionban, speciális futópályán rendeznek meg
aug. 11. 14:22
 10/28 anonim ***** válasza:
66%
Egy mondatban meg lehet válaszolni: próbáld ki!
aug. 11. 14:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!