Kezdőoldal » Sport, mozgás » Versenyek, olimpiák » Miért van ennyi hányás a...

Miért van ennyi hányás a mostani olimpián?

Figyelt kérdés
Rengeteg hírt látni arról hogy ez meg az mennyiszer hányt az olimpián. Mondjuk nem tudom ez miért hír, miért kell ilyesmit lehozni, de nem is ez a lényeg, hanem hogy rengeteg sportoló van aki rosszul lesz. Úgy tudom olyanra is volt példa hogy valaki élő adásban hányt a kamerák előtt, de sok olyan hír is van hogy X meg Y kórházba került mert nagyon rosszul volt. Kezdték Kapás Bogival, aztán jött csomó triatlonos, úszó, Fábián Bettinát is írták meg valamelyik ellenfelét, ma valamelyik olasz magasugróról is mondták hogy véreset hány és mégis rajthoz áll... Mi ez a rengeteg rosszullét és hányás ezen az olimpián? Korábban összesen nem is emlékszem egy esetre se hogy valaki hányt volna olimpián, most meg tömegesen, mi ez, valami járvány terjeng? A triatlonosoknál sem értem, ahol én lakom ott 20+ éve van minden évben trialonverseny, ezernyi sportolót láttam élőben elejétől végéig, soha egyszer sem emlékszem hogy valaki hányt volna verseny alatt vagy után. Csak ki vannak fulladva nagyon a végére.

aug. 11. 00:04
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
A legtöbben a Szajnától, Kapás Bogi mindig beteg, az olasz csávónak veseköves tünetei voltak már azelőtt, hogy elindult volna Párizsba, attól is lehet hányni.
aug. 11. 00:19
 2/5 anonim ***** válasza:
74%

Ezt a jelenlegi olimpiát alaposan elszúrták, kezdve a megnyitóval, amit sok kritika ért. Nincsen rendesen megszervezve, nem hozzáértők szervezték. Nem az volt a cél, hogy rendesen megszervezzék, hanem már a megnyitóval is az illetékesek világszeméletét akarták a világ képébe tolni, ez volt nekik a legfontosabb. Olyan is lett.

hanyag a szervezés, nem figyeltek a részletekre.

aug. 11. 00:44
 3/5 anonim ***** válasza:
49%

Mert a Szajna mocskos.

A megnyitóünnepség órákig tartott. Aki egy pár perces jeleneten rugózik, annak fontosabb ez a jelenet, mint maguknak a szervezőknek vagy bárki másnak.

A mocskos Szajnában úszatást leszámítva nagyon jól meg volt szervezve ez az olimpia, nem voltak jellemzők a nagy csúszások a programban, ami máskor jellemzően előfordul.

aug. 11. 03:58
 4/5 anonim ***** válasza:
aug. 11. 04:19
 5/5 anonim ***** válasza:
12%
Egyértelmű, hogy az LMBTQ megnyitó hatása, annyira megundorodtak tőle a sportolók, hogy azóta is elkapja őket a hányinger, ha visszagondolnak rá.
aug. 11. 10:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!