Ki volt a legnagyobb bukás az éremesélyesnek kikiáltott magyar olimpikonok közül?
Szerintem a legnagyobb felháborodást keltő, nem 1. helyzetettet kihagytad: Milák Kristóf!
Persze, ő megnyerte a 100-at, de portyáztam itt-ott, miután bukta a 200-at... A legtöbben aranyat vártak tőle.
Egyik sem volt "bukás". A vívás lemegy seperc alatt, még fel sem ocsúdott szegény, és már behozhatatlan hátránya lett. Te még sosem blokkoltál le? (Viszont van 3 olimpiai egyéni aranya + egy rakat világversenyről származó érme). És ha nem is lenne, NEKED és a hasonszőrűeknek akkor sem kellene semmit sem bizonyítania.
Igen, nekem is rosszul esett, ha egy valóban éremesélyesnek nem jött ki a lépés + az a sok 4. hely, ami közül sok kevésen múlt. De most ez van. Annak kell örülni, ami van. Legközelebb majd megint meg lehet próbálni
Ami nekem kifejezetten unszimpatikus volt, az Csipes, ahogy folyton sulykolta, hogy egyéniben érheti el a legjobb eredményt. Értem én, hogy ő a sztár, a többiek meg az újoncok, de ez akkor is degradáló volt a többiekkel szemben. Ha egyéniben aranyat nyert volna, a többiekkel meg "csak" ezüstöt meg bronzot, az úgyis magáért beszélt volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!