Gondoltad volna, hogy a magyar kajak-kenus küldöttség egyetlen aranyat sem szerez az idei olimpián?
18 éremmel a 12. helyen áll Magyarország a összes induló ország közül. Európai országok közül pedig a 6. helyen, csak a britek, franciák, németek, olaszok és hollandok nyertek több aranyérmet illetve érmet. Ezt nevezed te gyalázatos eredménynek?
Engem az nem vigasztal, hogy a hanyatló nyugati demokráciák hány érmet nyertek vagy nem nyertek, az a fájó, hogy kellett volna nyerjünk 10-12 aranyat és nem voltunk rá képesek. Felmosták velünk a padlót az ellenfeleink, legyen szó egyéni- vagy csapatsportról.
Nem kéne elfelejteni, hogy egy 3 és fél perces futam végén fél másodperc dönt hogy ezüst vagy arany.
Erről szól a sport.
Sportolóink szemmel láthatóan sokkal jobban örültek az érmeknek, mint az itt hadakozó fotelhuszárok. Ők tudják hogy az is nagy dolog!
"Sajnos már nem vagyunk sportnemzet, ezt el kell fogadni"
"kellett volna nyerjünk 10-12 aranyat"
10 aranyat utoljára '92-ben szereztünk, 12-t pedig az olimpiák történetében mindössze egyetlen egyszer, még '52-ben. Azt hiszem kissé nagyok voltak az elvárásaid :D
Ezeket a fotelhuszárokat beültetném egy kajakba hogy nyomják neki.... 10 méter után holtan dőlnének el :DDDDD
A sportban semmi sem garantált és szerintem abszolút jók vagyunk ezen az olimpián... voltak nagy meglepetések, balszerencsés pillanatok amikor tizedmásodperceken múlt az érem, nem is egyszer, de ilyen a sport, ettől szép!
7:
Nem csak neki. Gyulay Zsolt is 10-12 aranyról beszélt július elején:
A szöuli olimpia óta minden olimpián volt legalább 1 kajak-kenus arany. Most ez a sorozat szakadt meg. Úgy, volt igazából egyetlen arany sem századokon múlt, mindegyik magyar ezüstérmes egyértemű hátránnyal maradt le a győzelemről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!