Kezdőoldal » Sport, mozgás » Versenyek, olimpiák » Miért kell tönkre tenni az F1-et?

Miért kell tönkre tenni az F1-et?

Figyelt kérdés
[link]

#F1 #Kízárás
júl. 28. 21:58
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
32%

Amíg Hamilton a mezőnyben van addig nincs ebben semmi meglepő. Tolják ezerrel mert fekete, mindegy milyen áron. Gyakorlatilag az egész pályafutása ebből áll, ezzel ő a nagy rekorder meg "minden idők legjobbja", űrautó, sportszerűtlen stiklik, ellenfelek szopatása meg béna csapattársak, ez a nagy recept hozzá. Russellt konkrétan ezzel sorozatban a negyedi(!) futamon szopatták meg Hamilton javára:

1. Spanyolország - a Merci szándékosan két(!) keverékkel keményebb gumit ad Russellnek teljesen érthetetlen okból, Hamilton a lágyabbakon megelőzi és dobogós;

2. Brit GP: kamu indokkal kihívják hogy adja fel a futamot. Semmi baja nem volt az autójának, de hát ugye hazai pályán Sir Lewisnak kell nyernie...;

3. Hungaroring: Russellnek nem tankolnak eleget az autójába az időmérőn, kiesik a Q1-ben, esélye nincs felzárkózni a versenyen annyira hátulról;

4. Mai futam, részleteznem sem kell. Mivel a futamot nem tudták elszabotálni, így utólag az FIA segített be. Milyen érdekes hogy a két Merci közül véletlenül megint csak Russellé volt szabálytalan, Hamiltoné meg se lett vizsgálva persze. Ahogy a Ringen se vizsgálták Verstappen kitorpedózásáért.

Én csak azt nem rétem, Totóka is miért Lajost tolja még most is, mikor az meg simán otthagyta őket a dupla pénzért amit a Ferka kínált neki. Ennyire szerelmes belé? Normális csapat ilyenkor rég Russellt támogatná...

Én egyre inkább úgy vagyok vele hogy amíg Hamilton versenyez, nem fogom nézni az F1-et, mert az egész sportot tönkreteszi azzal hogy neki mindent lehet és mindent neki kell nyernie.

júl. 28. 22:10
 2/36 anonim ***** válasza:
85%

Ezzel a kérdéssel elkéstél bő 10 évet....

Én szerencsére az aranyérán nőttem fel 🙂

Azóta ez csak bohockodás.

júl. 28. 22:18
 3/36 A kérdező kommentje:
Én a 90-es évek végén kezdtem nézni, akkor még nem b-ziskodtak
júl. 28. 22:23
 4/36 A kérdező kommentje:
A DRS óta szar, de ez már 1 vicc
júl. 28. 22:30
 5/36 mandragora.gyoker ***** válasza:
39%
Ez van sajnos. Mindenhol a fekákat, köcsögöket és egyéb nem kívánatos dolgokat tolják az emberek arcába.
júl. 28. 22:31
 6/36 A kérdező kommentje:
2021-ben Verstappen nyert csalással VB-t
júl. 28. 22:37
 7/36 A kérdező kommentje:
A kurwa anyukat, ez olyan mint ha a foci-ba lefújnák a meccset és utólag változna az eredmény
júl. 28. 22:42
 8/36 anonim válasza:
40%
Az egész sport meg van játszva sajnos. Nincs ebben semmi versenyzés már, minden a pálya mellett dől el és nem rajta. A Red Bull és Verstappen vajon miért nem nyer egy ideje futamokat? Sajnos sokan nincsenek oda Verstappenért pedig sokkalta normálisabb, mint Hamilton, ez pedig a visszajelzésekben és a nézőszámokban meglátszódott, szóval a sportnak valamit lépnie kellett, hogy fenntartsa az érdeklődést. És ez az ami zavar, aki tényleg tud azt direkt lehúzzák és egy kis izgalmat próbálnak hozni a futamokra. Ennek az ára pedig az hogy a tehetséget elnyomják, az autók között ég és föld a különbség. Azthiszem, itt a remek alkalom, hogy abbahagyjam a Forma-1-et. Ez már nem az a Forma-1, amit 20 éve is néztem.
júl. 28. 22:43
 9/36 anonim válasza:
45%
Csalással?! Bocsánat, de az FIA feszültséget és izgalmat generált akkor. Meg is kaptuk. Itt már semmi nem a versenyzőkön és a csapatokon múlik. A számok voltak a fontosak, a reklám, a hírek, a reflektorfényben maradás.
júl. 28. 22:46
 10/36 A kérdező kommentje:
#8 Ezzel nő a nézettség, ez olyan mintha megnézek 1 meccset, és utólag változik az eredmény
júl. 28. 22:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!