Amíg Hamilton a mezőnyben van addig nincs ebben semmi meglepő. Tolják ezerrel mert fekete, mindegy milyen áron. Gyakorlatilag az egész pályafutása ebből áll, ezzel ő a nagy rekorder meg "minden idők legjobbja", űrautó, sportszerűtlen stiklik, ellenfelek szopatása meg béna csapattársak, ez a nagy recept hozzá. Russellt konkrétan ezzel sorozatban a negyedi(!) futamon szopatták meg Hamilton javára:
1. Spanyolország - a Merci szándékosan két(!) keverékkel keményebb gumit ad Russellnek teljesen érthetetlen okból, Hamilton a lágyabbakon megelőzi és dobogós;
2. Brit GP: kamu indokkal kihívják hogy adja fel a futamot. Semmi baja nem volt az autójának, de hát ugye hazai pályán Sir Lewisnak kell nyernie...;
3. Hungaroring: Russellnek nem tankolnak eleget az autójába az időmérőn, kiesik a Q1-ben, esélye nincs felzárkózni a versenyen annyira hátulról;
4. Mai futam, részleteznem sem kell. Mivel a futamot nem tudták elszabotálni, így utólag az FIA segített be. Milyen érdekes hogy a két Merci közül véletlenül megint csak Russellé volt szabálytalan, Hamiltoné meg se lett vizsgálva persze. Ahogy a Ringen se vizsgálták Verstappen kitorpedózásáért.
Én csak azt nem rétem, Totóka is miért Lajost tolja még most is, mikor az meg simán otthagyta őket a dupla pénzért amit a Ferka kínált neki. Ennyire szerelmes belé? Normális csapat ilyenkor rég Russellt támogatná...
Én egyre inkább úgy vagyok vele hogy amíg Hamilton versenyez, nem fogom nézni az F1-et, mert az egész sportot tönkreteszi azzal hogy neki mindent lehet és mindent neki kell nyernie.
Ezzel a kérdéssel elkéstél bő 10 évet....
Én szerencsére az aranyérán nőttem fel 🙂
Azóta ez csak bohockodás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!