Mit érdemes darts tábla mögé tenni, (amit könnyű beszerezni) hogy a fal ne menjen tönkre?
Figyelt kérdés
Hungarocell nem jó, mert az nagyon hullik.
Valami olyasmi kéne, ami nem teszi tönkre a darts hegyét, nem egy vagyon és nem megy át rajta, hogy ne érje el a falat.
2020. ápr. 9. 13:34
2/4 anonim válasza:
A parafával az a baj hogy nagyon vékony. Ha veszel egy olyat amit boltban lehet kapni azon simán átmegy a nyíl. Nekem van egy parafa tábla a falon és azon van még egy falvédő gyűrű (ami kifejezetten dartshoz van).
3/4 A kérdező kommentje:
A falvédő gyűrűvel az a baj, hogy csak körülötte véd. Mögé is kéne. Parafára gondoltam én is, valami vastagabbra. Vagy összeragasztok parafát meg farostlemezt. :D
2020. ápr. 9. 18:37
4/4 anonim válasza:
Mögé? Miért, átdobod a táblát is? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!