Csak szerintem beteges ez? Egy 38f,teherbe vágott egy 15/n-t? Nem tudom túl tenni magam azon,hogy a "szüleim"tönkre cseszték az életem. Apám egy valami perverz,alkesz,barom,anyám meg egy hülye qurva.Az egesz eletem egy szenvedes. Igaz,hogy gáz?
Figyelt kérdés
Én lassan a 30-hoz közeledek,de annyi traumát,meg nyomorúságot okozott a kib.szott "családom",hogy amíg élek,nem emésztem meg. Főleg az,hogy lelkileg roncs lettem miattuk. De ezt sem bírom megérteni,anyám 15 volt mikor szült,fater 38. És neki/k/ ez normális volt. Pedig rohadt gáz. Anyám elhagyott,lelépett,visszajött,ba.zott fűvel fával.Így ment olyan 12 éves koromig. Amikor letiplizett végleg. Fater alkesz idiota barom volt és az is mai napig. Nem bírom megemészteni másnak jut normális család,környezet,élet stb. Nekem ez az elbaszott nyomorult szar jutott. Miért ? Anyám ősei is alkesz idióták amúgy. Fateré se volt sokkal nomrmálisabb.. borzalom.Ezt,hogy lehet elfogadni? De komolyan...júl. 19. 20:38
1/7 anonim válasza:
Valóban tiltott, mert kiskorú volt édesanyád!
Aki, részben esetleg a traumái miatt nem tudott helytállni mint anya, ki tudja gyerekkora is milyen volt, ha egy 38 éves férfi hozzáfért!
Lényeg, hogy megszülettél itt vagy! Nagyon alacsony vibrációs szint ahol most vagy es nem visz jóra, ártasz magadnak!
Sokan születnek mindenféle kombinációban, de ha már itt vagy, hozd ki a maximumot az életből!
2/7 anonim válasza:
Nem a korkülönbség tehet arról, hogy a szüleid felelőtlen ganyé emberek... az én szüleim között is több mint 20 év van, mégis rendes normális családi háttérrel nőttem fel.
3/7 anonim válasza:
Sokáig hibáztathatod a nyomorúságodért a szüleidet, de azért 30 évesen már tehetsz a boldogságodért csakis te... 30évesen már nem a szüleid hibája ha vacakul élsz.
4/7 anonim válasza:
Dehogynem 3 as! Mégis mennyire vagány ilyen hangulatban es emberek közt felnőni? Es a múlt meghatározza a jelenünket, ha tetszik ha nem, mert a szülők magukon kívül voltak , nem a gyerekük jövőjével foglalkoztak es a másik ott áll zavarodottan minden nevelés és irányítás és értékrend nélkül, azt se tudja mihez kezdjen!!!
5/7 anonim válasza:
#1 14 év a beleegyezési korhatár, tehát nem volt törvénybe ütköző, legfeljebb erkölcsileg erősen megkérdőjelezhető a szexuális kapcsolat.
"Alacsony vibrációs szint" - micsoda baromság, úristen.
Kérdező, 30 éves vagy, ideje tenned azért, hogy jobb életed legyen: tanulj önismeretet, járj el terápiába, és keress valakit, akit szerethetsz.
6/7 anonim válasza:
A barom te vagy 5 ös! Azert mert nem tudsz egy dologról mert ignoráns vagy, semmi szellemi fejlődésed nincs csak a vécét húzod es eszel, azért te ne barmozz le senkit, mert magadról beszélsz! Atmentél az életen mint kacsa a vízen
7/7 anonim válasza:
#6 Ezzel a hozzászólással magadat minősíted, egy betűt sem kell hozzátenni, annyira hibátlan.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!