Csak szerintem lettek ocsmányak kinézetre az idei szabályoknak megfelelő Forma-1-es autók?
"Nem csak a felni nagyobb, kevésbé ballonos gumikkal? A kerék össz átmérője is nagyobb lett? Mert akkor lehet ez az oka, hogy olyan furán magasnak tűnnek."
Nem. Persze kevésbé ballonosak is az új gumik, de összességében egy kicsivel magasabbak plusz szélesebbek is a tavalyinál.
Szerintem rohadt jól néznek ki.
Pedig az előző generáció is kifejezetten szép volt.
Jót tesz a látványnak a nagyobb kerék és kisebb hossz. Bár a valóságban kvázi baromi nagyok a kocsik, mégis kevésbé van vonat érzete az embernek.
Mit mondjak, szerintem nem a legszebbek, de meg lehet szokni őket. A legrosszabb rajtuk, hogy 18-as felnik peres gumikkal nem csak itt, semmilyen Formula-autón nem mutatnak jól, azok nem ide valók, a régiek sokkal inkább, mivel a kisebb átmérő látszatra jobban kiemeli a gumik szélességét, és így agresszívebb megjelenést ad az egész autónak! Márpedig anno a szélesebb gumik bevezetésekor a jobb tapadás mellett ez volt a másik fő cél, de ez utóbbi így most semmissé vállt!
Szerintem az új autókon a leginkább agresszív elem az első szárnyak a magasra nyúló véglapja, a többi rész inkább sokkal szolídabb lett, lightos, főleg a lekerekített hátsó szárny! A könnyebb követést és a velük járó keményebb csatákat sikerült elérni velük, ami nagyon jó, de azért lehetne izgalmasabb is a megjelenésük!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!