Kezdőoldal » Sport, mozgás » Versenyek, olimpiák » Csak szerintem lettek ocsmánya...

Csak szerintem lettek ocsmányak kinézetre az idei szabályoknak megfelelő Forma-1-es autók?

Figyelt kérdés
2022. márc. 20. 20:32
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Szerintem jól néznek ki, mind formailag, mind festésileg. Tény hogy nagyon másik mint a korábbi években, szokni kell még, de nekem határozottan tetszenek. De hát ez megint olyan dolog, hogy ízlés kérdése.
2022. márc. 20. 20:33
 2/14 anonim ***** válasza:
*másak
2022. márc. 20. 20:34
 3/14 A kérdező kommentje:

Ja, lehet...

Nekem nagyon nem tetszik, hogy olyan magasak lettek. Az oldaldobozok is olyan furák némelyik autón. Felül van valami, alul meg "üresek". Az első szárnyak végén lévő felkanyarodó falak is furák. Meg az első kerekekre konyuló "sárvédők". Nekem nagyon szokatlan, nem tetszik. A tavalyi autók valahogy a szememnek szebbek, harmonikusabbak voltak.

2022. márc. 20. 20:37
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Nekem bejön, sokkal karcsúbbak, elegánsabbak lettek.
2022. márc. 20. 21:03
 5/14 anonim ***** válasza:
Szélesség ugyan annyi maradt, magasságbeli eltérés 1cm, viszont rövidebbek lettek 30-40 centivel és nehezebb majdnem 50 kilóval. Pár hét múlva mindenki megszokja.
2022. márc. 20. 22:43
 6/14 anonim ***** válasza:
Ugyanez volt amúgy a glóriánál az is fura volt pár versenyig, aztán ma már mindenki hozzászokott.
2022. márc. 20. 23:32
 7/14 anonim ***** válasza:

nekem a külsejükkel nincs bajom, rég elfogadtam, hogy sok esetben nem a legszebb autó a legcélszerűbb (és erre sokkal durvább példák is voltak már, például tíz évvel ezelőtt a lépcsős orrú autók)

viszont csak nekem tűntek szemmel láthatóan nehézkesebb mozgásúnak az idei autók?

2022. márc. 21. 10:41
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

"viszont csak nekem tűntek szemmel láthatóan nehézkesebb mozgásúnak az idei autók?"

Nem, tényleg azok. Már csak a nagyobb kerekek miatt is.

2022. márc. 21. 11:20
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
A súlyuk is nőtt valami 46 kg-mal ha jól emlékszem a közvetítésből, szóval igen, nehézkesebbek.
2022. márc. 21. 11:31
 10/14 A kérdező kommentje:

"Nem, tényleg azok. Már csak a nagyobb kerekek miatt is."

Nem csak a felni nagyobb, kevésbé ballonos gumikkal? A kerék össz átmérője is nagyobb lett? Mert akkor lehet ez az oka, hogy olyan furán magasnak tűnnek.

2022. márc. 21. 13:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!