Csak szerintem lettek ocsmányak kinézetre az idei szabályoknak megfelelő Forma-1-es autók?
Ja, lehet...
Nekem nagyon nem tetszik, hogy olyan magasak lettek. Az oldaldobozok is olyan furák némelyik autón. Felül van valami, alul meg "üresek". Az első szárnyak végén lévő felkanyarodó falak is furák. Meg az első kerekekre konyuló "sárvédők". Nekem nagyon szokatlan, nem tetszik. A tavalyi autók valahogy a szememnek szebbek, harmonikusabbak voltak.
nekem a külsejükkel nincs bajom, rég elfogadtam, hogy sok esetben nem a legszebb autó a legcélszerűbb (és erre sokkal durvább példák is voltak már, például tíz évvel ezelőtt a lépcsős orrú autók)
viszont csak nekem tűntek szemmel láthatóan nehézkesebb mozgásúnak az idei autók?
"viszont csak nekem tűntek szemmel láthatóan nehézkesebb mozgásúnak az idei autók?"
Nem, tényleg azok. Már csak a nagyobb kerekek miatt is.
"Nem, tényleg azok. Már csak a nagyobb kerekek miatt is."
Nem csak a felni nagyobb, kevésbé ballonos gumikkal? A kerék össz átmérője is nagyobb lett? Mert akkor lehet ez az oka, hogy olyan furán magasnak tűnnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!