Szerintetek Lewis Hamilton van olyan jó versenyző, mint amit az eredményei mutatnak?
Az F1 csapatok menedzselése nem hülyékből áll. Tehetségtelen ember alá nem tolják a drága vasat.
Ha jön jobb, bizony hátra is sorolják.
Az igazi tehetséget nem tudja sokáig kendőzni a feneke alatti rosszabb technika.
Nem hiszem, hogy igazán volna értelme mondjuk az F1 top 5 pilótáját rangsorolni.
A napi hangulatuk, teljesítőképességük szerintem többet szór, mint amennyi a különbség köztük tehetségben.
Nem szerintem Hamiltont, elismerem, hogy jó versenyző, de azért sokat számít, hogy a mezőny messze legjobb autója van alatta, illetve, hogy eléggé átalakult az F1. Unalmas versenyek, 0 változatosság, szerintem jó versenyző, de nem annyira, mint az eredményei, rekordjai mutatják. Persze lehet, csak azért érzem így, mert az arca még az eredményeihez képest is túlméretezett.
Tehetségben/tudásban szerintem semmivel nem jobb, mint mondjuk Alonso. Ő is nyilván hihetetlen kvalitásokkal rendelkezik, de azért nem minden idők legjobbja...
Hamilton kiváló pilóta, ehhez kétség sem fér, azonban ezen eredmények nagyban a Mercedes technikai fölényének köszönhetőek, hiszen ha nincs kocsi, akkor megbolondulhatna, akkor sem tudna bajnok lenni. Ráadásul tegyük hozzá, hogy soha nem volt ekkora előnye egy csapatnak sem, ez részben köszönhető a Mercedes profizmusának, másrészt a rossz FIA szabályozásoknak, ami igazából nem jó!
Kérdésedre, hogy jobb-e mint a fent említettek: Nincs olyan hogy jobb, vagy rosszabb. A legendás pilóták között is lennének különbségek, ahol hol egyik, hol másik lenne a jobb, de ezt már sose tudjuk meg valójában, ami biztos, hogy nem kell istenné avatni, mert az túlzás. A régi legendák egy Lauda vagy Stewart is volt ilyen jó, vagy egy két dologban jobb is, hisz legendásak ők is. Az hogy "legendásabb/jobb" valaki a másik legendától nem létezik, ezért sem releváns ez a 6 VB cím, mert értelem szerűen arányában nem jobb a többitől, főleg nem ennyivel, szimplán nyert helyzetben van, hisz a kocsi alapból jó, onnan pedig egy ilyen csapatnak nehéz rosszat csinálni, azért remélem idén nehéz dolguk lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!