Kezdőoldal » Sport, mozgás » Versenyek, olimpiák » Szerintetek Lewis Hamilton...

Szerintetek Lewis Hamilton van olyan jó versenyző, mint amit az eredményei mutatnak?

Figyelt kérdés
Van olyan jó, vagy akár jobb, mint a korábbi nagyok: Stewart, Lauda, Prost, Senna, Schumacher, Alonso stb? Ezek a rekord eredmények az ő képességeit tükrözik?

2021. ápr. 7. 12:58
1 2 3 4 5
 1/45 anonim ***** válasza:
52%
Tavaly Dzsordzsifiú rendesen beárazta. Azzal az autóval a mezőny fele minimum hozná ezt. A "de Bottast veri" ájvékolóknak meg annyit mondanék hogy Bottas simán ott van a mezőny 5 legrosszabb versenyzője között. Őt elverni nem fegyvertény. Ha csak a versenyzői kvalitásokon múlna a vb Hamiltonnak lenne 1 max 2.
2021. ápr. 7. 13:16
 2/45 anonim ***** válasza:
79%
Nagyon Ham ellenes vagyok, sőt nagyon nem csipem őt, de az első évétől kezdve látni, hogy nagyon jó. Az idei győzelme is a tudása miatt jött össze (jó hát a palyahatarok, de ebbe ne menyjunk bele) kényelmes helyzetben volt Ver és még is csak tudta tartani, persze veszett helyzet volt, de azért jól elment a végén :))
2021. ápr. 7. 13:22
 3/45 Wadmalac ***** válasza:
69%

Az F1 csapatok menedzselése nem hülyékből áll. Tehetségtelen ember alá nem tolják a drága vasat.

Ha jön jobb, bizony hátra is sorolják.

Az igazi tehetséget nem tudja sokáig kendőzni a feneke alatti rosszabb technika.

Nem hiszem, hogy igazán volna értelme mondjuk az F1 top 5 pilótáját rangsorolni.

A napi hangulatuk, teljesítőképességük szerintem többet szór, mint amennyi a különbség köztük tehetségben.

2021. ápr. 7. 14:26
 4/45 anonim ***** válasza:
90%
Jó versenyző egy jó autóval és általában még a szerencse is mellette áll. Plusz előny, hogy képernyőképes és sok a rajongója, ami a FIA sportág népszerűsítésére tett erőfeszítéseit enyhíti.
2021. ápr. 7. 14:28
 5/45 anonim ***** válasza:
76%

Nem szerintem Hamiltont, elismerem, hogy jó versenyző, de azért sokat számít, hogy a mezőny messze legjobb autója van alatta, illetve, hogy eléggé átalakult az F1. Unalmas versenyek, 0 változatosság, szerintem jó versenyző, de nem annyira, mint az eredményei, rekordjai mutatják. Persze lehet, csak azért érzem így, mert az arca még az eredményeihez képest is túlméretezett.

Tehetségben/tudásban szerintem semmivel nem jobb, mint mondjuk Alonso. Ő is nyilván hihetetlen kvalitásokkal rendelkezik, de azért nem minden idők legjobbja...

2021. ápr. 7. 15:17
 6/45 anonim ***** válasza:
66%
Nem szeretem*
2021. ápr. 7. 15:17
 7/45 anonim ***** válasza:
92%
Szerintem Hamilton, Alonso, és (ha így folytatja) Verstappen nyugodtan említhető egy lapon a régi nagyokkal. A Schumacher utáni időkben ők hárman azok, akiknél azt érzem, hogy a többiekhez képest egy külön ligában játszanak.
2021. ápr. 7. 16:42
 8/45 anonim ***** válasza:
80%
Amúgy a "szuper autóval hülyére nyeri magát, amúgy viszont nem nagy szám" citromdíj fő esélyese Sebastian Vettel.
2021. ápr. 7. 16:43
 9/45 anonim ***** válasza:
100%

Hamilton kiváló pilóta, ehhez kétség sem fér, azonban ezen eredmények nagyban a Mercedes technikai fölényének köszönhetőek, hiszen ha nincs kocsi, akkor megbolondulhatna, akkor sem tudna bajnok lenni. Ráadásul tegyük hozzá, hogy soha nem volt ekkora előnye egy csapatnak sem, ez részben köszönhető a Mercedes profizmusának, másrészt a rossz FIA szabályozásoknak, ami igazából nem jó!

Kérdésedre, hogy jobb-e mint a fent említettek: Nincs olyan hogy jobb, vagy rosszabb. A legendás pilóták között is lennének különbségek, ahol hol egyik, hol másik lenne a jobb, de ezt már sose tudjuk meg valójában, ami biztos, hogy nem kell istenné avatni, mert az túlzás. A régi legendák egy Lauda vagy Stewart is volt ilyen jó, vagy egy két dologban jobb is, hisz legendásak ők is. Az hogy "legendásabb/jobb" valaki a másik legendától nem létezik, ezért sem releváns ez a 6 VB cím, mert értelem szerűen arányában nem jobb a többitől, főleg nem ennyivel, szimplán nyert helyzetben van, hisz a kocsi alapból jó, onnan pedig egy ilyen csapatnak nehéz rosszat csinálni, azért remélem idén nehéz dolguk lesz!

2021. ápr. 7. 17:59
 10/45 anonim ***** válasza:
73%
Az tény hogy kiemelkedően jó autóversenyző, de azért az igazság az hogy a kocsi + FIA hátszél is sokat segített neki olyan magasságokba emelkedni ahol most van. A jelenlegi mezőnyben a fiatalok között több olyan is van (Verstappen, Russell, Leclerc, talán Norris is), aki teljesen azonos körülmények között minimum olyan jó lenne mint ő, vagy még jobb. A 7 (sőt, az idei szezonkezdetet látva nuygodtan kijelenthetjük hogy pár hónap múlva 8) VB-címéből 1 vagy maximum 2 az amit a nyers tehetsége alapján erőből "megérdemelt", a többit inkább a világverő Merci, a gyenge csapattárs meg az FIA hathatós segítsége (mindent elnéznek neki amit másnak egy pillanatig se) hozta össze neki.
2021. ápr. 7. 18:12
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!